Șocant: Miley Cyrus, pipăită și agresată de un fan în Barcelona! Vezi filmarea!

Redactor Divahair.ro

Momente de coșmar pentru îndrăgita Miley Cyrus în Barcelona. Un fan a strâns-o de gât și a pupat-o cu forța. Incidentul scurt dar terifiant a avut loc în timp ce ea și soțul ei, acotrul Liam Hemsworth, ieșeau din hotelul unde fuseseră cazați, însoțiți de gărzi de corp, încercau să își facă loc către mașină, printr-o mare de mulțime.

Întreg momentul a fost surprins de unul din oamenii aflați la fața locului și îl puteți vedea mai jos.

În filmare, Cyrus era la numai 2 pași în spatele lui Hemsworth, în vârstă de 29 de ani, când mâna omului intră în cadru și îi prinde părul. Apoi își înfășoară brațul cu forță în jurul gâtului ei și o trage pentru un sărut. Din fericire, vedeta a fost mai rapidă decât fanul agresiv și a reușit să-și întoarcă capul la timp, pentru a minimiza contactul cu acesta. Agenții de securitate au observat repede ce se întâmplă și au intervenit.

Nu a durat prea mult pentru ca Hemsworth să realizeze că se întâmplă ceva și să-și pună brațul în jurul soției sale pentru a o proteja.

Cântăreaţa şi actriţa americană se afla în popularul oraș din Spania pentru a participa la Primavera Sound Festival.

La câteva zile după deranjantul incident, vedeta a făcut primele comentarii în legătură cu ce I s-a întâmplat, printr-o serie de postări Twitter: "Poate purta ceea ce dorește. Poate fi virgină. Poate avea relații cu 5 persoane diferite. Poate fi cu soțul ei. Poate fi cu prietena ei. Poate fi goală. NU POATE fi atinsă fără consimțământul ei

 

Surse foto: Getty

Articolul urmator Povestea reală a "Frumoasei Adormite". Tânăra care a dormit timp de 32 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.