Suferința uriașă a celei mai iubite femei din Franța. Nimeni nu știe asta despre Brigitte Macron

Redactor Divahair.ro

Un personaj pe cât de controversat pe atât de iubit acum în țara ei de baștină, Brigitte Macron are o poveste de viață despre care poți să faci cel puțin o miniserie TV.

Detalii neștiute despre viața Primei Doamne a Franței au apărut după publicarea, la începutul anului trecut, a primei biografii neoficiale a acesteia, scrisă de jurnalista Maëlle Brun. "Brigitte Macron, l'affranchie" a devenit, la scurt timp după publicare, extrem de populară, datorită dezvăluirilor pe care le include despre romanul erotic despre care se zvonește că a fost scris de pe atunci adolescentul Emmanuel Macron, cu mult înainte ca el să devină cel mai tânăr președinte al țării.

Pe lângă detaliile picante despre viața ei dinainte de a deveni soția mult mai tânărului Macron – moment în care Brigitte a și-a pierdut o mare parte din prietenii e până atunci -, prin intermediul acestei cărți a fost făcut public și un moment extrem de dureros din viața ei – dacă nu cel mai dureros.

În 1961, pe când Brigitte era adolescentă, sora ei mai mare a murit într-un accident de mașină cu soțul ei și cu fiica lor, care avea doar șase ani. Potrivit acestei biografii, această înfiorătoare traumă a contribuit semnificativ la formarea personalității lui Brigitte, determinând-o să construiască un zid protector în jurul ei. Singurul care a ajutat-o să se deschidă și a învățat-o să lase trecutul în urmă și să se bucure de prezent a fost soțul ei, mai tânărul Emmanuel Macron, alături de care a învățat și ce este dragostea adevărată.

Articolul urmator A murit regizorul francez Jean-Luc Godard: „Am pierdut un gigant al celei de-a șaptea arte”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.