Surpriza ultimilor 20 de ani în muzica românească: Trupa Andre s-a reunit!

Redactor Divahair.ro

UPDATE 9 IULIE: La câteva zile după ce au făcut marele anunț al revenirii în forță în muzica românească, trupa Andre a lansat, în sfârșit, multașteptata piesă.

Ascult-o aici:

După 18 ani de la despărțire, una dintre cele mai iubite trupe dance-pop din România de la sfârşitul anilor '90 şi începutul anilor 2000 s-a reunit! Trupa Andre a făcut astăzi cea mai mare surpriză a ultimilor ani din lumea muzicală: cele 2 Andree, Antonescu și Bălan, lansează o piesă nouă și noi avem teaser-ul ei!

Colaborarea a fost ținută în mare secret până acum câteva ore, când Andreea Bălan a dat nemaipomenita veste pe contul ei de Facebook: “Dragii mei, cred ca cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveți aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și sustinerea voastră!”.

Și Andreea Antonescu a ținut să dea marea veste fanilor ei, dezvăluind-o printr-un mesaj emoționant în care a vorbit despre tatăl ei acum decedat, cel care a fondat proiectul musical Andre împreună cu Săndel Bălan. “I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele. (…)”,
Prima piesă după împăcarea oficială a trupei Andre se numește “Reset la inimă” și va fi lansată oficial marți, 9 iulie.

Articolul urmator Trupa Compact, în doliu: Leluț Vasilescu a pierdut lupta cu boala

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.