Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit

Alida Enache

La mai bine de trei ani după ce și-a îngropat fiul, tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit și el. Bărbatul s-a stins din viață pe 22 august 2022, iar vestea morții sale a fost dată prin intermediul paginii de Facebook "Pensiunea Ciobanelu".

Tatăl regretatul creator de modă Răzvan Ciobanu s-a stins și el din viață, la trei ani după moartea tragică a fiului său, pe patul de spital. Elena Ciobanu, soția sa, este, cum era de așteptat, extrem de îndurerată. Văduva a dat o primă declarație pentru Ego.ro, la scurt timp ce s-a aflat despre pierderea sa.

„De la moartea fiului nostru a pornit totul. Deocamdată e încă în spital, nu știu când va avea loc înmormântarea. Mulțumim pentru condoleanțe, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru”, a spus ea.

Imagine cu tatăl lui Răzvan Ciobanu înainte să moară

Vestea cum că tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit a fost dată prin intermediul paginii de Facebook "Pensiunea Ciobanelu", administrată de către Elena Ciobanu. Imediat cum au aflat despre decesul acestuia, internauții au început să își exprime mesajele de condoleanțe în număr mare, în secțiunea de comentarii.

"Condoleanțe! Dumnezeu sa va întărească!", "Nu pot să cred! Ce s-a întâmplat?", "Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!😢", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de către aceștia.

Deși nu s-a specificat motivul pentru care bărbatul a decedat, este cunoscut faptul că acesta era bolnav de câțiva ani. El ar fi avut probleme cu inima și a suferit chiar și o intervenție la nivelul acesteia. În plus de asta, starea sa de sănătate s-a agravat după ce și-a îngropat fiul, în urmă cu trei ani și câteva luni.

„Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, a spus avocata Laura Vicol, prietenă cu Răzvan Ciobanu, în trecut.

Elena Ciobanu și regretatul ei soț locuiau împreună într-un sat la munte, Ciungetu, în județul Vâlcea. Acolo, aceștia administrau afacerea familiei, o pensiune numită "Pensiunea Ciobănelu".

Cei doi soți nu și-au revenit niciodată după moartea fiului lor - care s-a stins pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident de mașină - și aveau în plan să organizeze un festival de modă în memoria sa. Se pare că Elena, mama lui Răzvan Ciobanu, va fi nevoită să se descurce de una singură de acum.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește și: Ce se întâmplă la trei ani de la moartea prematură și violentă a lui Răzvan Ciobanu

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Wowbiz, Libertatea, Spynews

Articolul urmator
DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a lăsat în urmă multă durere. Tatăl ei a mărturisit că s-ar fi luptat cu depresia 
DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a lăsat în urmă multă durere. Tatăl ei a mărturisit că s-ar fi luptat cu depresia 
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.