Teatrul românesc este în DOLIU! S-a stins din viață actrița Ema Vețean, la doar 38 de ani

Teatrul românesc este în DOLIU! S-a stins din viață actrița Ema Vețean, la doar 38 de ani

Cristina Gherghina

România este în lacrimi! În cursul zilei de luni, 28 octombrie 2019, Teatrul Național "Racu Stanca" Sibiu a făcut tragicul anunț: Ema Vețean s-a stins din viață la vârsta de doar 38 de ani.

Tânăra actrița a trecut în neființă mult prea devreme în urma unui accident rutier care a avut loc marți, 22 octombrie. În timp ce aceasta trecea neregulamentar Drumul Național 1, la ieșirea din localitatea sibiană Cristian, a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar și la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Ema Vetean

Sursă foto: Facebook

Începând din acel moment și până la confirmarea decesului, starea de sănătate a actriței a fost gravă, fiind în comă profundă. În urma decesului, familia Emei Vețean a anunțat că organele sale au fost prelevate și urmează să fie donate. Astfel, cinci persoane vor fi salvate în urma acestui gest.

Ema Vețean, născută în anul 1981 și licențiată, din 2005, a Departamentului de Artă Teatrală, specializarea Actorie, în cadrul Facultății de Litere și Arte a Universității Lucian Blaga din Sibiu, s-a alăturat actorilor Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu în spectacole precum: "Othello?!", "Viața cu un idiot și Turandot" în regia lui Andriy Zholdak, "Platonov și Moroi" (regia: Alexandru Dabija), "Un tramvai numit Popescu" (regia: Gavriil Pinte), "Faust, Lulu și Metamorfoze" (regia: Silviu Purcărete).

Surse foto: Facebook, Istock

Articolul urmator
A murit marele actor Teodor Corban, la doar 65 de ani
A murit marele actor Teodor Corban, la doar 65 de ani
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.