Tragedie e puțin spus! Fiul în vârstă de 3 ani al cântărețului american Granger Smith s-a înecat!

Tragedie e puțin spus! Fiul în vârstă de 3 ani al cântărețului american Granger Smith s-a înecat!

Redactor Divahair.ro

Tragedie înfiorătoare pentru unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică country din Statele Unite ale Americii. Granger Smith și-a pierdut unul dintre cei 3 copii, pe cel mai mic.

Granger Smith a făcut și o primă declarație în urma morții celui mai mic fiu al lui, River, confirmand faptul că micuțul în vârstă de 3 a murit într-un accident tragic: s-a înecat acasă.
Potrivit declarației comune făcută de Granger și soția sa, Amber, joi 6 iunie, medicii au făcut tot posibilul să îl resusciteze pe River, însă fără șanse de reușită. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have to deliver unthinkable news. We’ve lost our youngest son, River Kelly Smith. Following a tragic accident, and despite doctor’s best efforts, he was unable to be revived. Amber and I made the decision to say our last goodbyes and donate his organs so that other children will be given a second chance at life. Our family is devastated and heartbroken, but we take solace in knowing he is with his Heavenly Father. Riv was special. Everyone that met him knew that immediately. The joy he brought to our lives cannot be expressed and his light will be forever in our hearts. If there are words to say more, I cannot find them in this moment. Love the ones close to you. There has never been a more difficult moment for us than this. . . In lieu of flowers or gifts, please send donations to Dell Children’s Medical Center in River’s name. The doctors, nurses and staff have been incredible.

A post shared by Granger Smith (@grangersmith) on

Trebuie să vă dau o veste greu de conceput. L-am pierdut pe fiul nostrum cel mic, River Kelly Smith. După un accident tragic și în ciuda celor mai bune eforturi ale medicului, el nu a reușit să fie resuscitat. Amber și cu mine am luat decizia de a ne lua adio de la el și de a-i dona organelle, astfel încât alți copii să primească oa doua șansă la viață. Familia noastră este devastată și cu inima sfâșiată, dar ne bucurăm de faptul că știm că este cu Tatăl său Ceresc. Riv era special. Toți cei care l-au cunoscut știau asta. Bucuria pe care a adus-o în viața noastră nu poate fi exprimată și lumina lui va fi pentru totdeauna în inimile noastre. Dacă există cuvinte mai multe, eu nu le pot găsi în acest moment. Iubește-i pe cei apropiați de tine. Nu a existat niciodată un moment mai dificil pentru noi decât pentru acesta..
În loc de flori sau cadouri, vă rugăm să trimiteți donații la Centrul Medical pentru Copii Dell în numele lui River. Medicii, asistentele medicale și întreg personalul au fost incredibili.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
O fetiță de 2 ani din Suceava a fost salvată de la moarte într-un supermarket. S-a înecat cu mâncare și un medic aflat la cumpărături a intervenit la timp
O fetiță de 2 ani din Suceava a fost salvată de la moarte într-un supermarket. S-a înecat cu mâncare și un medic aflat la cumpărături a intervenit la timp
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.