Tragedie la Hollywood. Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident de motocicletă

Tragedie la Hollywood. Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident de motocicletă

Ramona Jurubita

Legendarul actor Treat Williams a murit luni, 12 iunie 2023, la vârsta de 71 de ani. Potrivit informațiilor publicate de agentul care îl reprezenta, ar fi fost implicat într-un accident de motocicletă.

Decesul tragic al protagonistul din serialul „Everwood” a șocat întreaga lume. Nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit pentru Treat Williams, care era într-o formă de invidiat la cei 71 de ani, împliniți pe 1 decembrie 2022. Încă făcea furori cu rolurile primite în producții de succes și era foarte activ, fiind pasionat de motociclete. Din păcate, această pasiune i-a adus sfârșitul, după ce un șofer a intrat cu mașina în motocicleta sa. Vestea a fost confirmată pentru publicația People de agentul care îl reprezenta de mai bine de 15 ani, Barry McPherson.

„A fost ucis în această după-amiază. El vira la stânga sau la dreapta [și] o mașină l-a lovit. Sunt devastat. Era un om bun. Era atât de talentat. Cineaștii l-au iubit. El a fost inima Hollywoodului de la sfârșitul anilor 1970. A fost cu adevărat mândru de performanța sa de anul acesta. A fost atât de mulțumit de activitatea din ultima vreme. A avut o carieră echilibrată.”, a declarat Barry McPherson.

Multe vedete, actori și jurnaliști, deopotrivă, și-au exprimat durerea în fața acestei pierderi și au scris mesaje despre el pe rețelele sociale. 

„Moartea lui Treat este o mare pierdere pentru comunitatea actorilor. Rugăciunile noastre sunt alături de cei dragi lui.”, a scris actorul Malcolm McDowell pe Facebook.

„Sunt devastat să vă anunț pe toți că dragul nostru prieten Treat Williams a murit astăzi ca urmare a unui accident de motocicletă... Graham îl cunoștea pe Treat mult mai mult decât mine, dar, acestea fiind spuse, m-a întâmpinat întotdeauna cu un zâmbet mare și o îmbrățișare uriașă... a cântat cu noi de câteva ori... un actor și cântăreț foarte talentat... Sunt în stare de șoc... cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor săi... tragic.”, este mesajul apărut pe pagina de Facebook formației Air Supply.

Și familia actorului a transmis un mesaj pentru toți oamenii care l-au iubit, rugându-i totodată să le respecte intimitatea.

„După cum vă puteți imagina, suntem șocați și foarte îndurerați în acest moment. Treat și-a iubit familia, meseria, a iubit viața. (...) Pentru toți fanii săi, trebuie să știți că Treat v-a apreciat pe toți și vă rugăm să continuați să-l păstrați în inimi și rugăciuni.”, este declarația oficială făcută de membrii familiei sale.

Accidentul înfiorător a avut loc în Dorset, Vermont, Statele Unite ale Americii. În urmă au rămas cei doi copii ai săi, băiatul Gill Williams (31 de ani) și fata Elinor Williams (25 de ani), pe care i-a iubit nespus, dar și soția sa Pam Van Sant (68 de ani), care îi este alături de peste 35 de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Treat Williams (@treat.williams2)

William Treat a ajuns faimos datorită rolului său - George Berger - din adaptarea cinematografică a musicalului de pe Broadway „Hair” (1979). Printre producțiile celebre în care a jucat se numără și: „Prince of the City” (1981), „Once Upon a Time in America” (1984) și „127 Hours” (2010).

Mulți îl știu pentru rolul inegalabil al lui Andrew „Andy” Brown din serialul „Everwood” (2002-2006).

A murit soția regretatului Alexandru Arșinel. "Ai fost un înger și ai plecat într-o lume mai bună"

Surse foto: Getty

Surse articol: JustjaredBbcPeople

Articolul urmator
CRBL a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost transportat la spital pentru investigații medicale
CRBL a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost transportat la spital pentru investigații medicale
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.