Tragedie pentru Monica Gabor: a rămas orfană și de tată

Tragedie pentru Monica Gabor: a rămas orfană și de tată

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Tatăl Monicăi Gabor ar fi murit în urmă cu două zile, iar astăzi se pare că a avut loc înmormântarea bărbatului. Emil Gabor ar fi fost găsit decedat în pporpia casă, din Bacău, în urma unui infarct. Mama surorilor Gabor a pierit fulgerător în 2013, după ce a fost lovită de o stâncă, la Peștera Polovragi.

Cele 2 fete nu au fost la înmormântarea părintelui lor, fiecare trăind în alt colț al lumii. Pe Emil Gabor l-au condus pe ultimul drum doar fiica pe care o avea la Bacău și sora lui. Ramona Gabor a fost ultima care l-a vizitat pe bărbat, în 2019, prilej cu care a vorbit presei despre starea lui precară de sănătate: Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi. Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aș dori ca eu și surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorință a lui de a se schimba.

Se complace în situația în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubește foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune ”fetele lui tata, vă iubesc”, dar nu face nimic pentru el’

Articolul urmator
O femeie a rămas fără mâini și fără picioare după ce a mâncat pește
O femeie a rămas fără mâini și fără picioare după ce a mâncat pește
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.