Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ucis în accident de mașină! Lumea plânge pierderea unui mare muzician!

Joi, 05.09.2019
de Elena Perescu

Doliu uriaș în lumea muzicii, după moartea într-un accident rutier a lui LaShawn Daniels, un faimos compozitor de peste Ocean. Vestea că bărbatul în vârstă de numai 41 de ani a murit marți în urma unui accident de mașină produs în Carolina de Sud a fost făcută publică de soția îndurerată a a acestuia, April.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know it’s Love when it feels like you’ve only been able to achieve 30% of. When the Goal is to get a new facial expression that you’ve never seen before, or a new reaction and sound that you’ve never experienced or heard before, Having an inspiration to think that it’s a part of her that you’ve never touched or reached before but you’re determined to find it all, That’s Love. Love is getting mad at the argument because y’all could be doing other things and most of them are nastyThat’s Love. Love is figuring out THAT SHE GETS ON YOUR NERVES But also Figuring out that 70% of the things she fights you for only makes you better and the other 30% of it is from her really being crazy! At the end of the day More Love should be the relentless pursuit even when you’re in Love. #ILoveYouAndCantStandYouAtTheSameDangTime

O postare distribuită de LaShawn Daniels (@bigshiz) pe

De-a lungul carierei sale prolifice, LaShawn Daniels a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume din lumea muzicală. Printre acestea amintim piesele "Telephone", cântată de Beyoncé, "If You Had My Love", interpretată de Jennifer Lopez, şi "You Rock My World", a lui Michael Jackson.
De asemenea, compozitorul a primit un Grammy în anul 2001, pentru piesa "Say My Name", interpretată de Destiny's Child, trupa care a făcut-o celebră pe Beyoncé. Daniels a compus și alte piese nominalizate la premiile Grammy, printre care "Love and War", a lui Tamar Braxton, "He Wasn’t Man Enough", a lui Toni Braxton, şi "The Boy is Mine", cântec interpretat de duetul Brandy şi Monica.

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoie de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!