Un membru al echipei de filmare a unui serial celebru, împușcat și ucis pe platou

Un membru al echipei de filmare a unui serial celebru, împușcat și ucis pe platou

Ramona Jurubita

O tragedie care a avut loc în cartierul Brooklyn din New York a lăsat lumea filmului în șoc și durere greu de descris.Ppe platoul unde se filmează serialul „Law & Order: Organized Crime”, un membru al echipei de filmare a murit, după ce a fost împușcat în timpul serviciului. Bărbatul de 31 de ani,  care era agent de pază în parcare, a murit, după ce a fost transportat de urgență la spital, după ce trupul său a fost străpuns de mai multe gloanțe.

Johnny Pizarro pe numele lui stătea liniștit în mașină, când un individ necunoscut a deschis portiera și l-a împușcat mortal. Evenimentul nefericit s-a întâmplat în dimineața zilei de 19 iulie, iar televiziunea la care se difuzează serialul nu a întârziat să își spună punctul de vedere cu privire la această situație dureroasă.

„Am fost teribil de întristați și șocați să auzim că unul dintre membrii echipei noastre a fost victima unei agresiuni în această dimineață devreme și a murit în urma acesteia. Colaborăm cu forțele de ordine locale în timp ce acestea continuă să investigheze. Inimile noastre sunt alături de familia și prietenii săi și vă rugăm să le respectați intimitatea în această perioadă.”, a declarat pentru Deadline o purtătoare de cuvânt a NBC și Universal Television.

Imagine de la locul tragediei - Brooklyn, New York. Johnny Pizzaro se afa în mașina roșie staționată pe marginea drumului.
Imagine de la locul tragediei - Brooklyn, New York. Johnny Pizzaro se afa în mașina roșie staționată pe marginea drumului

Și Fabien Levy, secretarul de presă al primarului orașului New York Eric Adams, a făcut o declarație pentru cei de la Variety:

„Siguranța tuturor newyork-ezilor este principala noastră prioritate. Nicio împușcătură nu este acceptabilă și lucrăm în fiecare zi pentru a elimina armele ilegale de pe străzile orașului New York. Transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor victimei în aceste momente dificile și vom lucra cu sârguință pentru a-l aduce pe suspect în fața justiției și pentru a opri valul de violență armată la care asistăm.”, a transmis acesta.

Locuitorii cartierului în care a avut loc tragedia au fost șocați și au mărturisit pentru cei de la televiziunea americană NBC că nu se așteptau la așa ceva, mai ales că știau că locuiesc într-o zonă liniștită.

Durerea apropiaților este mare, având în vedere că bărbatul decedat avea șapte copii și își vedea întotdeauna de treabă, muncind pentru a-și întreține familia.

„Era un tip bun, deloc un om probelmatic. Acesta este cel mai sigur dintre toate cele cinci cartiere. Orașul New York este imprevizibil.”, a spus Cisco, un coleg al lui Johnny Pizarro, potrivit Variety.

În momentul de față nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la acest subiect, dar vom reveni și noi cu actualizări, pe măsură ce autoritățile vor dezvălui alte informații cheie din anchetă.

Citește și: Tragedie, prima soție a lui Donald Trump, moartă prematur

Surse foto: YoutubeYoutube

Surse articol: JustjaredVarietyYoutube

Articolul urmator
Tragedie la Hollywood. Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident de motocicletă
Tragedie la Hollywood. Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident de motocicletă
Ce membru al familiei Addams esti?
Incepe quiz
Ce membru al familiei Addams esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.