Un preot are mari probleme din cauza soţiei prea frumoase. Ce a păţit

Redactor Divahair.ro

Și să fie soția prea frumoasă poate reprezenta o problemă, pare-se! Unui preot ortodox i-a fost interzis să mai predice după ce partenera lui de viață a câștigat concursul Miss Sexualitate în Rusia.

Serghei Zotov, în vârstă de 31 de ani, a fost exilat într-un sat îndepărtat din Rusia – Fershampenuazm, aflat la 70 kilometri distanță de orașul în care locuia, Magnitogorsk - după declanșarea scandalului. În același timp, soția lui, Oksana Zotova, 32 de ani, a primit amenințări după câștigarea titlului, pe reţeaua socială rusească Pikabu.

Clericului i s-a spus că va fi alungat de tot din biserică dacă nu se pocăiește soția lui, pe care el a lăsat-o să ajungă în asemenea situație pentru că nu a “educat-o” cum trebuie, pentru fapta săvârșită.

Femeia care a ajuns în această situație complet inadecvată pentru o soție de preot – mai ales în timpul postului Paștelui -  deține și propria ei afacere, fiind proprietara unui salon de frumusețe în Magnitogorsk.

Părintele Serghei Zotov a ajuns în fața unui complet de judecată, condus de Arhiepiscopul Feodor Saprykin, care a declarat următoarele: „Este un păcat mare atunci când soţia unui preot se expune pentru un spectacol. „El nu va fi reabilitat până când soţia lui nu se pocăieşte. Ce fel de preot este el dacă nu-şi poate controla propria familie?“

Serghei Zotov a recunoscut că a făcut o greşeală şi a cerut o pedeapsă iertătoare. Oksana s-a căit pentru că a făcut ceva nedemn pentru o soție de preot, dar a ținut să sublinieze faptul că nu consideră că a comis un păcat în adevăratul sens al cuvântului.

Articolul urmator România în doliu. Unul dintre cei mai mari artiști ai țării s-a stins din viață

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.