Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, ucis de coronavirus la vârsta de 47 de ani

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, ucis de coronavirus la vârsta de 47 de ani

Cristina Gherghina

Doliu în lumea muzicii! Rapperul britanic Ty, cunoscut în special pentru albumul său din 2003, intitulat "Upwards", s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani din cauza unor complicații apărute în urma infectării sale cu coronavirus, potrivit Daily Mail

Moartea cântărețului a fost anunțată de echipa sa joi, 7 mai. Ty, pe numele său real Ben Chijioke, a fost internat în spital la începutul lunii aprilie după ce a contractat virusul care a pus stăpânire pe întreaga lume.

rapperul ty

Sursă foto: Imgur

Acesta a fost ulterior plasat în comă indusă, iar potrivit unei conștințe apropiate a rapperului, acesta a părăsit secția de terapie intensivă pe 19 aprilie, când starea lui de sănătate se îmbunătățise. Din păcate, acesta a pierdut lupta cu virusul periculos.

De asemenea, un cont de donații a fost creat imediat după ce s-a îmbolnăvit pentru ca oamenii să îl poată ajută. În total au fost strânşi 20.000 de lire pentru el şi familia sa, însă contul nu a mai fost actualizat.

Citește și: Lora trăiește un adevărat coșmar în Paradis. Aflată în carantină forțată, în Bali, iată cu câți bani a ajuns să trăiască

Lumea rap-ului l-a plâns pe îndrăgitul artist. Diverși colegi de breaslă au postat mesaje emoționante, printre care și rapperul Ghetts. 

"RIP TY. O spun din suflet, am avut mult respect pentru Ty, unul dintre primii din generația veche care să-mi arate dragoste și să mă ajute, zbori, Ty".

Ty, originar din Nigeria, a fost nominalizat pentru albumul "Upward" la ediția din 2004 a Mercury Prize. "Upwards", considerat albumul care l-a propulsat, a fost cel de-al doilea album al său, după cel de debut, intitulat "The Awkward".

Ultimul său album solo, "A Work of Heart", a fost lansat în 2018.

Surse foto: Istock

Articolul urmator
O româncă, salvată de la condamnarea pe viață în Italia după ce și-a ucis cu cruzime prietena
O româncă, salvată de la condamnarea pe viață în Italia după ce și-a ucis cu cruzime prietena
Ce varsta are sufletul tau?
Incepe quiz
Ce varsta are sufletul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.