A purtat diamante de 1000 de karate

A purtat diamante de 1000 de karate

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Madonna va ramane pentru totdeauna o "Material Girl". Starul pop a stralucit la propriu la petrecerea de dupa decernarea premiilor Oscar, purtand bijuterii cu diamante de 1000 de karate.

Cantareata in varsta de 55 de ani a postat pe Instagram o imagine de la festivitatea la care a fost imbracata intr-o tinuta rosie, la care a asortat un ruj la fel de rosu si mai multe bijuterii opulente.

Madonna

Presa americana a dezvaluit ca Madonna a purtat diamante de 1000 de karate, incluzand inele, bratari si un crucifix, de la casa de bijuterii "Neil Lane", dar si o coronita acoperit cu diamante si cristale, semnata Johana Johnson.

Imaginea a primit peste 60.000 de like-uri, iar prietenii virtuali uimiti de look-ul extravagant al Madonnei,  au scris numeroase comentarii. "O regina trebuie sa arate ca o regina! Esti minunata, Madonna", "Esti incredibila... fara cuvinte!", "Superba", au fost cateva remarci.

Cu o cariera muzicala de peste 30 de ani, Madonna a fost "incoronata" inca din anii '80 drept regina muzicii pop, avand peste 200 de milioane de discuri vandute, zeci de hit-uri, si o viata pe cat de excentrica, pe atat de plina de capricii si controverse. In prezent, diva in varsta de 55 de ani are alaturi un iubit care are 26 de ani, coregraful Timor Steffens, cu care este de aproximativ doua luni.

Tu ce parere ai despre look-ul afisat de Madonna la premiile Oscar?

Articolul urmator
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus "DA" și la biserică! Primele imagini de la nuntă
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus "DA" și la biserică! Primele imagini de la nuntă
Unde ai trăit într-o viață anterioară?
Incepe quiz
Unde ai trăit într-o viață anterioară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.