Aceasta actrita este de nerecunoscut!

Aceasta actrita este de nerecunoscut!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

In luna octombrie a anului trecut, actrita Renee Zellweger a reusit sa socheze un intreg mapamond in momentul in care si-a facut aparitia la un eveniment monden, total schimbata. Si cand spunem total schimbata, nu exageram! Vedeta in varsta de 45 de ani era de nerecunoscut din cauza liftingurilor faciale si tratamentelor cu botox la care s-a tot supus pentru a obtine un chip, in viziunea ei, perfect.

Iata ca a venit randul altei actrite sa surprinda un public larg, in aceeasi maniera. Este vorba despre Uma Thurman, vedeta in varsta de 44 de ani, care zilele trecute si-a etalat noul chip la premiera serialului The Slap.

Specialistii sunt de parere ca actrita ar fi apelat la diverse tratamente estetice, precum blefaroplastie (procedura chirurgicala pentru corectarea formei si pozitiei pleoapelor, dar si pentru indepartarea pungilor de sub ochi), peelinguri chimice si bineinteles, la eternele injectii cu Botox pentru a-si estompa unele riduri de expresie.

 

"Fruntea ei este foarte proeminenta, destul de lata, "pufoasa" si lipsita de riduri, semn ca vedeta a apelat de curand la tratamentele cu Botox. Cu siguranta si-a injectat acid hialuronic in zona pometilor, nasului si buzelor, acesta fiind si motivul petnru care chipul sau pare destul de umflat si nedefinit", au dezvaluit Mark Norfolk si Alison Telfer, chirurgi esteticieni faimosi in randul vedetelor de peste Ocean. "Uma este o femeie care a fost inzestrata cu o frumusete naturala aparte, asa ca am sfatui-o sa nu mai exagereze cu interventiile de acest tip, care nu fac decat sa o imbatraneasca. In cazul ei, mai putin inseamna mai mult!", sustin acestia.

 februarie 2015

 mai 2014

Uma Thurman nu si-a spus niciodata parerea despre operatiile estetice sau despre tratamentele cu botox ori acid hialuronic. In schimb, ea s-a limitat la a da de stire lumii intregi ca este innebunita dupa cosmeticele organice, brandurile ei preferate fiind Icelandic si BioEffect, care ii asigura de fiecare data o piele hidratata si catifelata. De asemenea, actrita a declarat in repetate randuri ca bea "tone" de apa plata, ca incearca sa tina un regim alimentar macrobiotic si ca nu poate sa supravietuiasca fara crema sa de fata Vita-a-Kombi, preferata si de Ducesa Kate Middleton. Uma Thurman a dezvaluit in urma cu putin timp si secretul apartiilor sale mereu fresh din cadrul evenimentelor: "Pulverizeaza putina apa Evian pe fata dupa ce te machiezi. Chipul tau va capata instant o stralucire aparte. Garantez!".

Tu ce parere ai despre felul in care arata Uma Thurman in prezent?

Articolul urmator
Povestea de viață a Rodicăi Negrea. Actrița a rămas văduvă la 41 de ani și a fost nevoită să-și crească singură fiica
Povestea de viață a Rodicăi Negrea. Actrița a rămas văduvă la 41 de ani și a fost nevoită să-și crească singură fiica
Cum este viata ta in aceasta etapa?
Incepe quiz
Cum este viata ta in aceasta etapa?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.