Aceasta fotografie cu Bianca Dragusanu te va ingrozi!

Aceasta fotografie cu Bianca Dragusanu te va ingrozi!

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

Se pare ca Bianca a ascultat sfaturile celor apropiati, care ii sugerau sa plece in vacanta si sa uite de toate problemele care o apasau, asa ca a plecat in Dubai.

Vedeta a ales sa calatoreasca fara sotul ei, fiind insotita doar de cativa prieteni.

Cu toate acestea, Victor a reusit sa ii trimita un superb buchet de trandafiri, pe care Bianca s-a grabit sa-l fotografieze si sa-l puna pe facebook. Imaginea a fost insotita de mesajul: "As vrea sa am destule cuvinte sa pot descrie bucuria din sufletul meu acum, aici la aproximativ 4000 km de el...sunt gesturi care fac cat 1mil de cuvinte". Probabil si-a dorit ca prin aceasta fotografie sa le demonstreze celor care pun la indoiala iubirea dintre ea si Victor, faptul ca relatia lor este mai solida ca niciodata. 

Totusi, imaginea care i-a ingrozit pe toti cei care ii urmaresc profilul de pe reteaua de socializare, este cea in care Bianca apare in costum de baie, intr-o pozitie din care i se pot vedea coastele. Multi i-au transmis faptul ca o apreciaza, dar ca este mult prea slaba, chiar anorexica: "esti exagerat de slaba iti jur ca m-am speriat cand am deschis poza... esti foarte frumoasa dar prea slaba.", "Pune mana si mananca ceva. Eu te-am placut mereu, insa de data asta chiar ma inspaimanti.", "Vai, Bianca! Pune mana si mananca esti foarte slaba, se vad coastele tare urat. Pacat de frumusetea ta. E frumos si sanatos sa fii slab insa nu asa...", "esti exagerat de slaba... ziceai ca e mai slaba Nicoleta Luciu dar te inseli amarnic cel putin ea este bine proportionata in schimb tie ti se vad oasele... pacat ca esti una dintre cele mai frumoase din Romania. Ma corectez: Cea Mai Frumoasa Din Romania! E simplu sa te ingrasi cateva kg si ai rezolvat problema".



Altii au fost mult mai duri in exprimare, comparand-o cu un schelet: "Tie ti se pare ca arati bine? Esti un schelet ambulant... revino-ti si mananca daca vrei sa ai un copil in viitorul apropiat.", " Daca asta inseamna frumusete... vaaaaaaaaii!!! Femeieeee esti oribilaaaaaaa, plina de silicon, si in rest... nimic doar oase expuse, poti sa te angajezi la facultatea de medicina ca oricum ei cauta schelete pt cursuri, mai faci si tu un ban ca oricum... o meserie serioasa nu prea ai. In afara de faptul ca te plimbi ca o mimozaaaa... nu prea faci nimic. ", "am vazut material didactic la anatomie care arata mai bine decat tine... fizic. Daca asta inseamna o femeie " bine "adica model, inseamna ca am fost mintit toata viata.Tot timpul am avut convingerea ca atunci cand mangai o femeie, trebuie sa fie diferit fata de momentul in care mangai o servanta din lemn. E doar parerea mea...SINCERA".

Tu ce parere ai despre silueta Biancai Dragusanu? Crezi ca este anorexica?

Articolul urmator
Cine sunt noii concurenți de la „Asia Express”. Surprizele se țin lanț în sezonul cu numărul șapte
Cine sunt noii concurenți de la „Asia Express”. Surprizele se țin lanț în sezonul cu numărul șapte
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    ducatina (anonim)
    6 noiembrie 2013 12:12

    daca ea nu are grija de sanatatea ei, de ce ar face-o altii? mai bine am lasa-o in pace, are cine sa-i poarte de grija, nu? Pacat insa....face parte din categoria de poze: ASA NU :)