Afla cine este romanca pe care Kim Kardashian o adora!

Afla cine este romanca pe care Kim Kardashian o adora!

Eugenia Dinescu, redactor

Ce au in comun J.Lo, Mariah Carey sau Kim Kardashian? Pe langa formele voluptoase, arma lor secreta pentru frumusete o reprezinta una dintre cele mai de succes romance aflate peste hotare. Nu o vedem prea des in fata camerelor de luat vederi, insa Anastasia Soare este responsabila pentru sprancenele perfecte afisate de divele de la Hollywood, iar lansarea liniei de cosmetice “Anastasia Beverly Hills” a insuflat o noua viata nu doar imperiului creat de “Regina Sprancenelor”, asa cum este supranumita Anastasia Soare la Hollywood, cat si in kit-ul de machiaj al celor mai reputati make-up artisti.

Desi Kim Kardashian este o impatimita a machiajului, chiar si ea recunoaste ca a fost surprinsa de impactul pe care Anastasia Soare l-a avut asupra chipului sau. Intr-un interviu acordat de Kim, vedeta a marturisit ca “Adora directia in care se indreapta sprancenele ei”, dupa ce Anastasia a supus-o unei metamorfoze complete. “Dupa ce le-a dat o forma, mi-au schimbat viata. Nu-mi imaginam cat de diferit te pot face sa arati”, a mai spus Kim despre transformarea realizata doar cu o penseta, un sablon, si produsele pentru conturarea sprancenelor din linia de cosmetice creata de Anastasia Soare. Iar rezultatele vorbesc de la sine:

 2007  2015

Aprecierea lui Kim Kardashian pentru “Regina Sprancenelor” merge intr-atat de departe incat Anastasia a fost chiar invitata sa participe la nunta lui Kim cu Kanye, desfasurata in Florenta in mai 2014. Bineinteles, nici produsele Anastasiei nu puteau lipsi din pregatirea lui Kim pentru cea mai mediatizata nunta a decadei, iar Mario Dedivanovic, make-up artistul favorit al intreg clanului Kardashian, a divulgat chiar numele produselor cu care a obtinut lookul radios afisat de Kim in ziua nuntii: gelul-crema waterproof Dip Brow, creionul Wiz Brow si fardul pentru sprancene Brow Powder, toate semnate Anastasia Beverly Hills.

Pregatirea lui Kim Kardashian, in ziua nuntii cu Kanye West

Te surprinde numarul de produse folosite pentru conturarea sprancenelor lui Kim? Ei bine, Anastasia Soare explica de ce incurajeaza folosirea diferitelor produse de make-up simultan, pentru cel mai natural look: “Folosirea unui singur produs aduce un singur tip de pigment si un singur tip de textura sprancenelor. Vei obtine un rezultat bun daca folosesti un singur creion, insa aplicarea unei pudre, a unui creion si a unui gel iti confera o spranceana multidimensionala care arata natural si sofisticat”, spune Anastasia Soare.

Tie iti place lookul lui Kim Kardashian? Invata si tu cum sa iti conturezi pometii in stilul caracterisitic al vedetei si cum obtii acelasi efect seducator de smokey eyes a la Kim K.!

 

Articolul urmator
Cine este Cillian Murphy, cel mai bun actor de la Oscar
Cine este Cillian Murphy, cel mai bun actor de la Oscar
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.