Anda Adam se transforma in Bianca Dragusanu

Anda Adam se transforma in Bianca Dragusanu

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Se pare Anda Adam nu poate trece atat de usor peste faptul ca fostul ei iubit, Victor Slav, a devenit intr-un timp extrem de scurt iubitul Biancai Dragusanu. De-a lungul timpului, cantareata nu s-a sfiit sa faca tot felul de aluzii la adresa roscatei, declarand la un moment dat ca ea este "o femeie cu forme, nu o anorexica care se chinuie sa arate precum un bat crezand ca asta isi doresc barbatii".

Cu toate acestea, in ultima vreme nu putem sa nu observam asemenarile izbitoare dintre Bianca Dragusanu si Anda Adam. Prima dintre acestea se refera la culoarea ochilor. Sa fie oare o pura intamplare faptul ca Anda Adam foloseste tot mai des lentile de contact albastre, desi are ochii caprui?

De asemenea, atat Anda cat si Bianca au incercat in acelasi timp peruci brunete. De remarcat este si faptul ca amandoua au acelasi zambet si aceeasi privire, pozand in ipostaze aproape identice.

Amandoua posteaza pe conturile lor de Facebook poze facute in masina, din care se poate observa ca cele doua poarta nuante asemenatoare ruj. 

Amandoua adora rochiile mulate, care le pun in evidenta bustul voluminos si talia subtire.

Si in materie de costume de baie cele doua au gusturi asemanatoare: sutien fara bretele si slip cu funde laterale.

Si atunci cand vine vorba despre modul in care isi ingrijesc animalele de companie, putem observa asemanari:

Se pare ca Anda Adam este inca afectata de despartirea de Victor Slav, intrucat ea a revenit la look-ul pe care il afisa atunci cand era fericita alaturi de prezentator. Si de aceasta data, Anda nu s-a putut abtine sa nu o atace indirect pe "rivala ei", care nu de putine ori si-a pus breton fals. Artista spune despre noul ei look: "este adevarat, nu este aplicat"

Pana si noua sa piesa "Daca ai fi" pare ca a fost scrisa cu gandul la fostul ei iubit. Iata ce spune Anda despre noua ei melodie: "Este vorba despre o poveste de dragoste fara happy end [...] Cred ca piesa asta o sa fie ca un imn al tuturor cuplurilor care si-au spus la revedere. Nu este o poveste trista, dar multi se vor regasi in ea [...] Si eu ma regasesc!".

Tu ce parere ai despre asemanarile dintre cele doua vedete autohtone? 

Articolul urmator
A treia oară e cu noroc! Maria Constantin s-a căsătorit cu alesul inimii ei: ”Aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă”
A treia oară e cu noroc! Maria Constantin s-a căsătorit cu alesul inimii ei: ”Aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă”
Ce personaj de iarnă ești?
Incepe quiz
Ce personaj de iarnă ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    eta666 (anonim)
    22 august 2013 14:02

    Pãi cum sã nu semene, dacã au aceeasi operatii estetice?Toate astea duc la uniformizarea expresiilor(inexpresiilor,mai bine zis)...buze umflate cu pompa,duc la "duckface",cum sã nu semene toate pitipoancele???????????