Angelina Jolie: Sunt fericita ca am luat aceasta decizie!

Angelina Jolie: Sunt fericita ca am luat aceasta decizie!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

In primavara anului trecut, Angelina Jolie soca o lume intreaga cand dezvaluia faptul ca a suferit o dubla mastectomie, desi era complet sanatoasa.

La mai bine de 1 an de la aceasta interventie, actrita de 38 de ani marturiseste pentru revista Entertainment Weekly ca nu regreta nicio clipa decizia luata si ca se simte incredibil in pielea ei.

"Ma simt perfect! Sunt fericita pentru ca am luat acea decizie. Am fost o norocoasa pentru ca am avut niste doctori incredibili, foarte priceputi, iar recuperarea a fost rapida si mi-a permis sa ma apuc repede de proiectele pe care le planuisem", a declarat din nou vedeta.

Nu este prima data cand Angelina vorbeste despre operatia sa. In luna mai a anului trecut, le-a scris fanilor sai despre aceasta intervenite preventiva, marturisind ca a luat hotarare dupa ce a aflat ca este purtatoarea genei BRCA1, care ii crestea riscul de a dezvolta cancer la san. Medicii au estimat atunci ca ar fi existat 87 % sanse ca actrita sa dezvolte cancer mamar, boala in urma carei mama sa s-a stins din viata la varsta de 56 de ani. Acesta a fost si motivul care facut-o pe Angelina sa ia decizia de a-si extirpa sanii.

De atunci, vedeta a devenit un adevarat model de curaj pentru femeile care se tem sa mearga la medic sau care in urma unei interventii similare, sunt de parere ca si-au pierdut feminitatea. "Ma simt foarte, foarte apropiata de alte femei care au trecut prin aceeasi situatie. Oriunde merg, de obicei, ma intalnesc cu aceste femei, si discutam despre problemele pe care le cauzeaza cancerul la san sau cancerul ovarian. Ba chiar am avut ocazia sa vorbesc cu anumiti barbati despre starea de sanatate a fiicelor sau sotiilor lor. Ma face sa ma simt mai apropiata de cei care trec prin aceeasi drama prin care am trecut eu, care si-au pierdut parintii din cauza acestei boli", a marturisit Angelina Jolie.

Nimeni nu mai poate contesta faptul ca sotia lui Brad Pitt este una dintre cele mai curajoase vedete. Chiar daca a trecut printr-un lung sir de operatii, acum vedeta arata mai bine ca niciodata, ea dand in continuare dovada de senzualitate si feminitate. 

Articolul urmator
Povestea de viață a Rodicăi Mandache, actrița al cărei zâmbet ascunde o dramă tulburătoare. Soarta i-a luat prea devreme bărbatul pe care l-a iubit nebunește
Povestea de viață a Rodicăi Mandache, actrița al cărei zâmbet ascunde o dramă tulburătoare. Soarta i-a luat prea devreme bărbatul pe care l-a iubit nebunește
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.