Antonio Banderas divorteaza la 53 de ani!

Antonio Banderas divorteaza la 53 de ani!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Fii sincera! Cu siguranta ai suspinat macar o data dupa unul dintre cei mai sexy latino-loveri din lume si anume, Antonia Banderas. Desi putea avea aproape orice femeie din lume, actorul s-a indragostit de Melanie Griffith, cu care s-a si casatorit in 1996.

Acum, ajuns la varsta de 53 de ani, Antonio va fi din nou burlac! Dupa 18 ani de casnicie, cei doi au hotarat sa incheie "intr-o maniera prietenoasa frumoasa perioada petrecuta impreuna", spre surprinderea tuturor celor care puteau sa jure cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Potrivit presei americane, Melanie a fost cea care a intentat divortul ea grabindu-se sa depuna toate documentele necesare la Tribunalul Superior din Los Angeles, invocand bineinteles, "diferente ireconciliabile".

Ba mai mult, actrita in varsta de 56 de ani a fost surprinsa de curand in cadrul unui eveniment  cu tatuajul  cu numele fostului ei sot acoperit! In anul 1998, pentru a-i demonstra actorului cat de mult il iubeste, Melanie si-a tatuat pe brat o inimioara in interiorul careia se regasea scris numele lui Antonio.

Se pare ca blonda este hotarata sa rupa orice fel de legatura cu Antonio Banderas. In urma cu putin timp ea a fost surprinsa cu bratul acoperit de o bluza prinsa strategic, dovada ca Melanie nu a apelat la machiaj pentru a-si estompa tatuajul, asa cum sustin jurnalistii americani, ci la laser. 

Cat despre Antonio Banderas, acesta este mai retinut atat in declaratii, cat si in aparitii publice. Actorul se afla in fata celui de-al doilea divort, Melanie trecand pana acum peste 3 separari legale. Antonio a fost casatorit timp de aproape 10 ani cu actrita spaniola Ana Leza, din 1987 pana in 1996. Melania a fost casatorita de 2 ori cu actorul Don Johnson si cu Steven Bauer (din 1982 pana in 1987). Antonio Banderas si Melanie Griffith s-au cunoscut in anul 1995 pe platourile de filmare ale peliculei "Two Much", actrita fiind motivul divortului dintre actor si fosta lui sotie, Ana Leza. Cei doi au impreuna o fiica, Stella Banderas, care se pare ca va ramane in custodia lui Melanie.

Articolul urmator
Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are
Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.