Are doar 22 de ani si se drogheaza de la 7 dimineata

Are doar 22 de ani si se drogheaza de la 7 dimineata

Eugenia Dinescu, redactor

Ne-am obisnuit deja cu Miley Cyrus in ipostaze scandaloase, iar acum se pare ca vedeta face tot posibilul sa-si pastreze reputatia de “fata rea” a Hollywood-ului.  Aceasta a fost surprinsa pe terasa hotelului din Miami, in care era cazata, fumand cu pofta dintr-o tigara asemanatoare unui joint de marijuana, la 7.30 dimineata!

  
Alaturi de prietenul sau apropiat, vocalistul trupei The Flaming Lips, si de un barbat necunoscut, Miley a putut fi observata pasand tigara de la unul la altul, zambind extrem de relaxata. 

Nu este prima data cand Wayne Coone de la Flaming Lips, in varsta de 53 de ani, petrece cu Miley Cyrus. Acestia au inregistrat recent un cover al piesei “Lucy in the sky with diamonds” si dovezile obiceiurilor nesanatoase care ii apropie pe cei doi pot fi gasite chiar pe contul de Instagram al solistului Flaming Lips.

Acesta a postat o fotografie surprinsa chiar din acea dimineata, in care Miley il imbratiseaza pe rocker.

Dupa distantarea de tatal sau, Billy Ray Cyrus, Miley pare sa caute tot mai des compania barbatilor mai in varsta decat ea. Colaborarea cu Wayne Coone vine dupa o legatura intens mediatizata intre ea si Terry Richardson, un fotograf de moda cunoscut pentru estetica sa dezinhibata, cel care totodata a regizat si clipul “Wrecking Ball” al lui Miley.

  

Miley este foarte sincera atunci cand vine vorba de consumul de marijuana. In plus, ea a fost surprinsa purtand un costum cu imprimeu ganja saptamana trecuta si a lansat la inceputul acestui an chiar si un brand de foite pentru rulat tigari din aur de 24K, care se vand cu 65$. Totusi, lipsa de tabuuri a fostei Hannah Montana, in ceea ce priveste substantele recreative, pare sa se opreasca odata cu cocaina: “Hollywood-ul este orasul cocainei, dar iarba este mult mai buna. Si Ecstasy, de asemenea. Acestea sunt drogurile bucuriei - droguri sociale”, a declarat ea intr-un interviu pentru publicatia “E!” din Marea Britanie.

Tie cum ti se pare evolutia lui Miley de-a lungul timpului?

Articolul urmator
Viața Doinei Spătaru a fost marcată de tragedii care nu au zguduit doar sufletul ei, ci și întreaga Românie: „Numai o femeie puternică putea rezista unor asemenea lovituri ale sorții”
Viața Doinei Spătaru a fost marcată de tragedii care nu au zguduit doar sufletul ei, ci și întreaga Românie: „Numai o femeie puternică putea rezista unor asemenea lovituri ale sorții”
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.