Atunci si acum: cum aratau vedetele de la Hollywood in tinerete

Atunci si acum: cum aratau vedetele de la Hollywood in tinerete

Viorica Ghinea, redactor

Iti place sa te uiti pe fotografiile din copilarie sau tinerete si sa observi evolutia, schimbarile fizice? Inseamna ca esti atrasa si de fotografiile cu vedetele de la Hollywood de atunci si acum! Unele dintre ele s-au schimbat mult, in timp ce altele au aproape aceleasi trasaturi fizice.

Brad Pitt - atunci si acum

 Brad Pitt  Brad Pitt

Succesul pe care il are Brad Pitt pe toate planurile nu mai este de mult o surpriza. Acesta a facut furori inca din tinerete cu sarmul lui, care l-a transformat mai tarziu in cel mai dorit barbat. Inclinatia lui spre actorie i s-a strecurat in suflet din copilarie, cand juca entuziasmat in piesele de teatru scolare. Desi are diploma in Jurnalism, a preferat sa ia lectii de actorie pentru a-si urma prima dragoste profesionala.

Atat talentul sau, cat si fizicul l-au ajutat sa obtina rolurile mult dorite, insa lucrurile nu au fost de la inceput glorioase. La inceputul carierei, Brad a trebuit sa lucreze ca mascota pentru un restaurant fast food (in costum de pui) sau ca sofer de limuzina.

Angelina Jolie - atunci si acum

 Angelina Jolie  Angelina Jolie

Nu poti sa spui Brad Pitt fara sa te gandesti si la Angelina Jolie. Actrita este renumita pentru frumusetea si campaniile umanitare in care se implica.

Te-ai gandit vreodata cum era ea in tinerete si ce idealuri avea? Angelina nu si-a schimbat prea mult trasaturile fizice si nu a renuntat nici la stilul elegant din adolescenta. Apropierea ei de actorie nu este intamplatoare, nu degeaba se spune ca aschia nu sare departe de trunchi. Ea este fiica actorilor Jon Voight si Marcheline Bertrand, care au insuflat copiilor lor aceasta pasiune. Faptul ca urmarea filme cu parintii ei, in special cu mama ei, cu care a ramas sa locuiasca dupa separarea parintilor, a facut-o sa-si doreasca sa se apropie de aceasta profesie. Desi iubea actoria, a avut totusi nehotarari in aceasta privinta. Si-a dorit sa lucreze ca director pentru o firma funerara, dar a ales drumul modelingului si abia apoi a ajuns sa intre in industria cinematografica.

Gywneth Paltrow - atunci si acum

 Gywneth Paltrow  Gwyneth Paltrow

Adolescenta visatoare, care nu punea accent pe tendintele modei s-a transformat intr-o femeie eleganta, cu gusturi rafinate. Pe atunci, Gywneth nu avea nicio urma de make-up, iar parul era natural si jucaus in bataia vantului. Acum, vedeta si-a schimbat stilul, abordand tinute si coafuri stilate, demne de o vedeta de la Hollywood. Si ea face parte dintre vedetele care au fost influentate de familie in privinta carierei. Mama ei, Blythe Danner, a fost actrita, iar tatal ei, Bruce Paltrow, a lucrat ca producator de film. In copilarie ii placea sa o priveasca pe mama ei cand participa la festivalurile de teatru. Iar debutul in actorie l-a facut in anul 1989 in High - un film de care s-a ocupat tatal ei.

Jay-Z - atunci si acum

 Jay-Z Jay-Z

Copilaria rapperului american Jay-Z nu a fost una de vis, dar imaginatia lui bogata l-a ajutat sa treaca peste multe momente dificile, dupa cum marturiseste el. Acesta a locuit intr-un cartier rau famat din New York, impreuna cu mama sa si cu fratii lui, tatal lui i-a parasit atunci cand rapperul avea doar 12 ani. Pentru a supravietui, vedeta s-a vazut nevoita sa intre in jocul strazii, astfel ca a inceput sa vanda droguri. In acele clipe grele nu se gandea ca va ajunge sa aiba atatia bani in viitor. Multe melodii de ale lui sunt inspirate din mediul in care a crescut, ceea ce a condus la o apropiere fata de fanii din toata lumea.

Taylor Lautner - atunci si acum

Taylor Lautner

Cunoscut pentru rolul lui Jacob Black din seria Saga Amurg, Taylor Lautner a trezit multe suspine de amor fanelor, devenind un sex-simbol inca din adolescenta. Vedeta  s-a nascut pe 11 februarie 1992 in Grand Rapids, Michigan, SUA.

In copilarie, acesta a fost pasionat de artele martiale si a participat la mai multe campionate de karate, fiind premiat cu centura neagra la doar 8 ani. Insa fizicul sau atragator l-a obtinut in timpul filmarilor pentru seria Saga Amurg, avand in vedere ca rolul unui varcolac necesita trasaturi fizice bine definite, Taylor s-a vazut nevoit sa lucreze intens musculatura. Si bine a facut, spunem noi!

Scarlett Johansson - atunci si acum

Actrita Scarlett Johansson si-a aratat interesul pentru actorie inca de la varste fragede, astfel ca a interpretat roluri de la 8 ani. Imaginile de atunci si acum nu au scos la iveala schimbari fizice majore. Vedeta si-a pastrat aceeasi privire jucausa si visatoare.

Scarlett Johansson.

Cine a spus ca daca esti minion nu poti cuceri Hollywod-ul? La doar 1.62 m, vedeta a primit numeroase roluri de-a lungul timpului si se numara printre cei mai bine cotati actori.

Mischa Barton - atunci si acum

Mischa Barton

Asa cum ne-a obisnuit majoritatea vedetelor de la Hollywood si Mischa Barton a fost implicata in mai multe activitati. Ea a fost atat actrita de film, cat si de teatru, s-a ocupat de show-uri TV, este pasionata de lumea modei, fiind fotomodel si chiar designer.

Rebel in California este serialul care a reprezentat o rampa de lansare pentru ea, insa pe cat parea cariera de promitatoare atunci, pe atat de dezamagitoare a fost in anii ce au urmat. Proiectele in care s-a implicat nu au mai fost atat de bine primite de catre public, cum ar fi The Beautiful Life ce a fost anulat dupa doua episoade.

Problemele nu au ramas doar in sfera profesionala, ci au patruns si in cea a sanatatii si a vietii sociale. Mischa s-a confruntat cu scaderi in greutate ingrijoratoare si abuz de droguri.

Leonardo  DiCaprio - atunci si acum

Leonardo_ Dicaprio

Desi te gandesti ca vedetele de la Hollywood nu au nicio grija si ca au trait o copilarie de vis, lucrurile nu stau tocmai asa pentru multe dintre ele. Unul dintre cei mai apreciati actori, Leonardo DiCaprio, a trait in cartierele rau famate din Los Angeles, unde a stat fata in fata cu toate pericolele strazii (violenta, crime, droguri, prostitutie), insa alegerea lui a fost actoria si asta i-a schimbat viata pentru totdeauna.

Imaginile de atunci si acum arata un chip placut, de altfel nici nu ne-am fi asteptat la altceva din partea lui Leonardo DiCaprio. Avea o privire cuceritoare inca din copilarie, nu-i asa? Atunci nu stia cate lacrimi si suspine va provoca rolul lui din Titanic.

Kristen Stewart - atunci si acum

Kristen Stewart

Multi fani ai seriei Saga Amurg au fost curiosi sa vada cum arata actrita Kristen Stewart in copilarie, iar acum au ocazia sa vada ce diferente exista intre fotografiile de atunci si acum. Actrita avea, mai degraba, un stil baietesc care i-a adus multe critici in copilarie din partea colegilor. Desi nu ii erau indiferente remarcile rautacioase, ea nu si-a schimbat foarte mult preferintele vestimentare nici acum. Singurele ocazii la care poate fi observata imbracata elegant sunt premierele si alte evenimente ce implica aparitia pe covorul rosu. Inclinatia ei spre actorie si televiziune si talentul de care da dovada nu sunt intamplatoare, avand in vedere ca si parintii ei sunt implicati in aceste domenii, tatal ei este producator TV, iar mama ei a lucrat ca autor de scenarii.

Johnny Depp - atunci si acum

Johnny Depp

Unul dintre cei mai fermecatori actori, Johnny Depp nu si-a dorit din totdeauna sa se formeze ca actor, ci a renuntat la varsta de 15 ani la scoala pentru a deveni un cantaret rock. De altfel, a si cantat in cateva trupe de acest gen. Starul s-a apropiat de actorie dupa ce sotia lui - Lori Anne Allison, l-a prezentat lui Nicolas Cage. A Nightmare on Elm Street este filmul cu care si-a facut debutul in acest domeniu, de atunci si-a presarat drumul profesional cu numeroase succese.

Daca pana acum ti se parea fermecator, iata ce sex-appeal avea Johnny Depp in tinerete.

 Johnny Depp  Johnny Depp

George Clooney - atunci si acum

 George Clooney  George Clooney

Actorul care a fost nominalizat de mai multe ori la titlul de Cel mai sexy barbat, nu a fost din totdeauna asa, insa nu putem sa spunem nimic de rau despre talentul sau actoricesc. Acesta a facut cunostinta cu platourile de filmare inca din copilarie, datorita locului de munca pe care il avea tatal lui, de altfel in familia lui au fost mai multe personalitati ale domeniului media. Tatal lui, Nick Clooney, a fost mai multi ani gazda unor  talk-show-uri ce au avut mult succes, apoi a lucrat ca prezentator de stiri, iar mama lui, Nina Bruce, a avut o cariera infloritoare in domeniul modei, castigand mai multe concursuri. Si matusa lui, Rosemary Clooney (sora tatalui), a avut inclinatie spre domeniul media, ea a fost o cantareata si o actrita de succes.

Dupa ce George si-a incercat norocul in televiziune si sport, a plecat pe anevoiosul drum al actoriei, care treptat i-a adus succesul dorit.

Ce parere ai despre imaginile de atunci si acum ale vedetelor de la Hollywood?

Sursa foto: freeyork.org, anothermag.com, zimbio.com, complex.com
Articolul urmator
Ce sacrificii au făcut vedetele pentru carieră sau pentru familiile lor
Ce sacrificii au făcut vedetele pentru carieră sau pentru familiile lor
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.