Britney Spears s-a despartit de iubit pentru ca a inselat-o

Britney Spears s-a despartit de iubit pentru ca a inselat-o

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Britney Spears este din nou o femeie singura, dupa ce a decis sa se desparta de iubitul ei, David Lucado, cu care avea o relatie din martie 2013.

Artista in varsta de 32 de ani a hotarat sa puna capat acestri relatii dupa ce a aflat ca partenerul ei, care are 28 de ani, ar fi inselat-o. Britney a descoperit un filmulet cu David Lucado in timp ce acesta se saruta si dansa cu o alta femeie.

Britney Spears si David Lucado

O sursa din anturajul cuplului a declarat pentru presa de peste Ocean ca Lucado inca o mai iubeste pe Britney si sper sa il ierte.

Vedeta americana pare insa destul de radicala avand in vedere ca a postat recent pe contul sau de Twitter mesajul: "Ahhh viata singura!". Totodata, Britney a publicat si o inregistrare video pe Instagram in care le spune celor peste 3 milioane de prieteni virtuali cum iti poti schimba starea de spirit daca ai o zi proasta.

"Daca vreodata ai o zi foarte foarte proasta, gaseste pe cineva care are pantofi imprimati cu inimioare. Mi-a inveselit ziua!", spune vedeta in filmuletul in timp ce arata pantofii cu imprimeu inedit ai unei amice.

Artista avea o relatie cu David Lucado din martie 2013.

Britney Spears si David Lucado

Nu este nicio noutate ca Britney Spears a avut de-a lungul timpului o viata sentimentala tumultoasa. Pana acum, vedeta a fost casatorita de doua ori. Prima data, cantareata s-a casatorit cu prietenul ei din copilarie, Jason Alexander, in Las Vegas, in ianuarie 2004, insa casatoria lor a fost anulata dupa 55 de ore. Apoi, Britney s-a casatorit in 2004 cu Kevin Federline, membru al trupei sale de dansatori, de care a divortat insa in anul 2007. Din aceasta casatorie, are doi fii, Sean Preston, in varsta de opt ani, si Jayden James, in varsta de sapte ani.

Sursa foto: Splashnews

Articolul urmator
Femeile din viața lui Marian Ionescu. Cu cine s-a iubit până să îl îmblânzească Octavia Geamănu
Femeile din viața lui Marian Ionescu. Cu cine s-a iubit până să îl îmblânzească Octavia Geamănu
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.