Cameron Diaz s-a casatorit!

Cameron Diaz s-a casatorit!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Din pacate, nu sunt putine femeile care considera ca odata ce au depasit pragul varstei de 40 de ani, nu mai au dreptul sa se indragosteasca. Ei bine, se pare ca acesta nu este si cazul actritei in varsta de 42 de ani, Cameron Diaz! 5 ianuarie a fost cu siguranta cea mai frumoasa si cea mai romantica zi din viata vedetei care s-a casatorit cu muzicianul Benji Madden, in varsta de 35 de ani.

Potrivit People Magazine, cei doi si-au unit destinele luni seara, in cadrul unei ceremonii destul de intime, ce a avut loc in curtea vilei lor din Los Angeles, intr-un cort special amenajat. De la nunta fericitului cuplu nu au putut lipsi cei mai buni prieteni ai insurateilor, precum Reese Witherspoon, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow sau noua cumnata a actritei, Nicole Richie, insotita bineinteles de sotul ei, Joel Madden, fratele geaman al lui Benji. Cavaler de onoare a fost fiul cuplului Nicole Richie si Joel Madden, Sparrow, iar domnisoarele de onoare, pe langa sora lui Cameron, Chimene, au fost actritele Reese Witherspoon si Drew Barrymore, precum si asistenta miresei, Jesse Lutz.

Cameron Diaz si Benji Madden nu sunt impreuna de foarte mult timp. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 8 luni, starul cerand-o in casatorie pe actrita chiar inainte de Craciun. Prietenii apropiati ai frumoasei blonde nu s-au sfiit sa dezvaluie presei de peste Ocean ca nu isi amintesc cand au mai vazut-o pe Cameron la fel de fericita ca acum. "Cameron nu a mai fost de foarte mult timp atat de fericita si linistita. In sfarsit a gasit un om care o apreciaza. Fostii ei iubiti nu o tratau deloc asa cum merita, in timp ce Benji este dispus sa faca orice pentru ea. Este un adevarat cavaler, iar Cameron este indragostita pana peste cap de el", a marturisit o sursa pentru MailOnline.

Nimanui nu ii este necunoscut palmaresul impresionant al actritei. Printre iubitii faimosi ai vedetei il amintim pe Matt Dillon, de care actrita s-a despartit in anul 1998, dupa 3 ani de relatie, fiindca nu era pregatita sa se casatoreasca. Din 1999 pana in 2003, actrita s-a iubit cu solistul trupei 30 Seconds to Mars, Jared Leto, iar din 2003 pana in 2006, vedeta a avut o relatie tumultoasa cu Justin Timberlake. Au urmat P.Diddy si jucatorul de baseball Alex Rodriguez, care se pare ca nu au reusit sa intre deloc in gratiile lui Cameron Diaz.  

Crezi ca Benji Madden si Cameron Diaz formeaza un cuplu reusit?

Foto: Splashnews 

Articolul urmator
Mirela Zeța, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit în secret în urmă cu doi ani! Ce poveste frumoasă de iubire trăiește
Mirela Zeța, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit în secret în urmă cu doi ani! Ce poveste frumoasă de iubire trăiește
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.