Cat de bine arata Sandra Bullock la 49 de ani!

Cat de bine arata Sandra Bullock la 49 de ani!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Este de departe una dintre cele mai apreciate actrite hollywoodiene, care de-a lungul celor 20 de ani de cariera a reusit sa obtina mereu roluri importante, filmele sale bucurandu-se de un real succes.

Sandra Bullock reuseste sa starneasca admiratie chiar si la 49 de ani, atat datorita talentului sau actoricesc, cat si multumita frumusetii sale care a sfidat trecerea timpului. Actrita a aratat senzational la premiera celui mai nou film al sau, "Gravity", care a avut loc in cadrul Festivalului de Film de la Londra.

Rochia scurta, neagra, din dantela, semnata Stella McCcartney a reusit sa ii puna perfect in valoare formele, in timp ce pantofii cu toc cui si platforma, semnati Charlotte Olympia, ii evidentiau picioarele perfect tonifiate.

Singura pata de culoare a tinutei a fost conferita de rujul rosu pe care frumoasa bruneta l-a purtat, cesta fiind de altfel singurul "accesoriu" pe care Sandra l-a ales pentru a-si completa outfitul.

In productia Gravity, Sandra joaca alaturi de cel mai ravnit actor hollywoodian al tuturor timpurilor, George Clooney, actrita interpretand rolul unui om de stiinta care are parte de prima sa misiune in Spatiu. Actiunea filmului ia o intorsatura dramatica atunci cand cei doi astronauti (Clooney si Bullock) raman captivi in spatiu dupa ce nava lor este distrusa. Aceasta pelicula a avut incasari de aproximativ 55.6 milioane de dolari, la doar o saptamana de la lansare.

Filmul "Gravity" poate fi urmarit si in cinematografele din Romania in varianta 3D. Efectele sale speciale cu siguranta te vor impresiona. 

Ce parere ai despre actiunea filmului? Dar despre felul in care atata Sandra Bullock? 

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Idolul anilor '70, Cornel Constantiniu, duce o luptă grea cu boala Parkinson de mai bine de 30 de ani
Idolul anilor '70, Cornel Constantiniu, duce o luptă grea cu boala Parkinson de mai bine de 30 de ani
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.