Cat de generoasa este Angelina Jolie! Afla ce a facut!

Cat de generoasa este Angelina Jolie! Afla ce a facut!

Eugenia Dinescu, redactor

Activitatile cu scop umanitar, in care Angelina Jolie se implica de atat de mult timp, i-au adus un titlu de ambasadoare UNICEF si recunoasterea oficiala a insasi Reginei Elisabeta a II-a, insa Angie nu se opreste doar la atat. In cadrul unui eveniment organizat de Hollywood Reporter, Angie a schimbat viata a doua tinere, Melissa si Megan, oferindu-le burse pentru colegiu in valoare de 400.000 de dolari. Cele doua fete erau incluse in programul de mentorship “Women in Entertainment”, proiect care isi propune sa reuneasca pana la 20 de tinere din cele mai dure scoli din Los Angeles cu cate una dintre cele mai importante figuri feminine din showbizul american.

Referindu-se la bursele acordate, Angelina a declarat ca toate tinerele aflate in programul de mentorship provin “dintr-un mediu defavorizat si majoritatea dintre ele vor spune ca posibilitatea de a frecventa un asemenea colegiu este un vis”.  Tinerele se afla inca in primii ani de liceu, insa odata admise la facultate, ele se vor putea concentra exclusiv pe studii. Megan si-a exprimat deja intentia de a studia psihologia, iar mentorul ei Shana Waterman de la canalul american FOX a declarat ca “acest program este deschizator de usi, dar la pana la urma fetele sunt cele care trebuie sa se implice si sa se descurce”.

Initiativa are ca scop incurajarea tinerelor cu resurse materiale limitate de a-si putea depasi conditia, bucurandu-se de implicarea catorva dintre cele mai importante femei din conducerea executiva a unor organizatii precum Paramount Pictures, FOX sau NBC. Michelle Obama, Patricia Arquette si Geena Davis sunt doar cateva dintre vedetele care au luat parte la eveniment.

“Abia asteptam sa vedem ce lucruri o sa realizati in viata”, a mai spus Jolie celor doua norocoase proaspat admise la Loyola Marymount University.

Articolul urmator
Ce mai face Leonard Miron și cât de dor îi este de televiziune: „este un microb de care nu poţi să scapi...”
Ce mai face Leonard Miron și cât de dor îi este de televiziune: „este un microb de care nu poţi să scapi...”
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.