Catherine Zeta-Jones s-a despartit de Michael Douglas!

Catherine Zeta-Jones s-a despartit de Michael Douglas!

Roxana Pana

Se pare ca dupa 13 ani de casnicie, Michael Douglas, 68 de ani, si Catherine Zata-Jones, 43 de ani, se afla in pragul unui divort. Publicistul lui Catherine a emis o declaratie in cursul zilei de miercuri in care anunta ca Michael si Catherine au decis sa se desparta pentru o perioada nedefinita de timp, pentru a-si evalua casnicia.

In prezent, cei doi se afla la mii de kilometri departare unul de celalat, Michael fiind fotografiat in Sardinia, in timp ce Catherine a ramas in New York. Cei doi actori nu au mai fost vazuti impreuna de pe 22 aprilie, cand au participat la o decernare de premii.


catherine&michaela 
Desi o sursa apropiata cuplului a declarat pentru revista People ca actorii „au decis sa ia o pauza", publicatia sustine ca niciunul dintre cei doi nu a cerut inca divortul sau o separare legala. Trebuie mentionat faptul ca Michael si Catherine au trecut printr-o perioada extrem de dificila in ultimii ani. In 2010, Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gat, iar in 2011 Catherine a dezvaluit ca sufera de tulburari bipolare. In plus, declaratia lui Michael conform careia s-ar fi imbolnavit de cancer la gat din cauza unei maladii sexuale transmisibile nu a fost tocmai pe placul sotiei sale, care s-a simtit de-a dreptul umilita.

Asadar, se poate spune ca problemele constante care au macinat cuplul in ultimii ani sunt vinovate pentru erodarea uneia dintre cele mai solide casnicii de la Hollywood. Cu toate acestea, nu trebuie sa excludem in totalitate sasele unei impacari, avand in vedere ca cei doi actori au impreuna doi copii, un baiat de 13 ani si o fetita in varsta de 10 ani.

Te asteptai ca acest cuplu sa fie la un pas sa divorteze dupa 13 ani de casatorie?
Articolul urmator
De ce s-au despărțit Rita Mureșan și Horia Brenciu, după ce s-a zvonit că el ar fi curtat-o timp de cinci ani
De ce s-au despărțit Rita Mureșan și Horia Brenciu, după ce s-a zvonit că el ar fi curtat-o timp de cinci ani
Cat de tare suferi din dragoste?
Incepe quiz
Cat de tare suferi din dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.