Cele mai frumoase vedete nemachiate

Cele mai frumoase vedete nemachiate

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Atunci cand vine vorba de aparitii pe covorul rosu, vedetele fac tot posibilul sa arate impecabil! Putine sunt celebritatile care renunta la machiaj in viata de zi cu zi, dar se pare ca exista si exceptii.

Iata care sunt cele frumoase vedete care reusesc sa impresioneze prin frumusete naturala:

Selena Gomez

Selena este una dintre putinele vedete Disney care a reusit sa se mentina cu picioarele pe pamant in ciuda faimei de care se bucura. Desi majoritatea colegelor sale de breasla apeleaza la tot felul de schimbari radicale de look pentru a atrage atentia mass-mediei, Selena nu trebuie sa faca niciun efort pentru a starni admiratia publicului. Atat presa cat si fanii o indragesc datorita simplitatii de care da dovada cu fiecare aparitie. In viata de zi cu zi, artista renunta de cele mai multe ori la machiaj, demonstrand ca, desi se bucura de statutul de "vedeta",  este doar o adolescenta ca oricare alta. Ea chiar promoveaza frumusetea naturala ori de cate ori are ocazia, cu piesa "Who Says?". In clipul melodiei, Selena se demachiaza complet, dorind pe aceasta cale sa le faca pe fetele din intreaga lume sa fie constiente de frumusetea lor.    

Miranda Kerr

Unul dintre cele mai frumoase fotomodele din lume, demonstreaza ca isi merita din plin locul printre ingerii Victoria's Secret. Miranda nu se teme sa isi faca aparitia fara pic de machiaj, chiar si la evenimentele mondene, aratandu-si tenul impecabil. Miranda spune ca, pentru a-si mentine tenul intr-o stare perfecta, bea foarte multa apa si foloseste creme si produse organice: "Cred cu tarie ca frumusetea este determinata de ceea ce mananci, asa ca incerc sa ii ofer corpului meu nutrientii de care are nevoie"

Pe langa frumusete, Miranda impresioneaza si prin stilul sau vestimentar. Supermodelul a devenit un adevarat fashion-icon, ea stiind perfect cum sa isi puna in valoare silueta. Foarte rar abordeaza tinute excentrice, mizand mai degraba pe aerul elegant pe care il confera o tinuta simpla. Cum se poate observa si in prima imagine, Miranda opteaza deseori pentru tinute feminine, pe care le accesorizeaza astfel incat sa isi evidentieze talia de viespe, dar sa si confere outfitului sau un aer chic. Apeleaza si tu la curele, de diverse nuante sau texturi, pe care sa le porti fie in talie, fie la jeansi. 

Curea -  40 lei

Curea -  40 lei

Ashley Greene

Starul din "Twilight" face parte din cateogoria vedetelor care se bucura de o frumusete naturala. Daca majoritatea actritelor nu ies din casa fara macar un strop de fond de ten, Ashley Greene renunta de multe ori la machiaj, starnind admiratia tuturor datorita tenului sau fresh, lipsit de imperfectiuni. Ashley se declara o norocoasa, recunoscand ca nu este adepta mastilor sau tratamentelor cosmetice pentru infrumusetare. "Tot ce fac este sa ma spal pe fata de trei ori pe zi, sa beau multa apa si sa fac sport de cate ori am ocazia", marturiseste actrita. Cat despre produsele de make-up, ea sustine ca nu se poate desparti de concealer, mascara si lip-gloss.

Tu ce parere ai despre aceste trei vedete?
Articolul urmator
Cele mai religioase staruri de la Hollywood! Și-au găsit liniștea în credință și nu le este rușine să recunoască asta
Cele mai religioase staruri de la Hollywood! Și-au găsit liniștea în credință și nu le este rușine să recunoască asta
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Alexandra (anonim)
    2 aprilie 2013 17:05

    Atat Miranda cat si Selena au machiaj pe fata in acele poze, doar ca discret. Fond de ten, corector, balsam de buze colorat, sprancene aranjate. Oricum, Miranda e superba!