Cele mai spectaculoase 5 botezuri ale copiilor de vedete din 2015

Cele mai spectaculoase 5 botezuri ale copiilor de vedete din 2015

Eugenia Dinescu, redactor

Sunt prea micuti pentru a-si aminti prima petrecere din viata lor, dar invitatii si presa mondena continua sa vorbeasca despre eveniment. Ne referim, desigur, la petrecerile de botez ale copiilor vedetelor autohtone, care au animat prima jumatate a anului 2015. 

Iata care au fost cele mai spectaculoase 5 botezuri ale copiilor de vedete de la inceputul anului, pana in prezent.

Botez vedeta: Rosa Alexandra 



Trandafirii au reprezentat tema petrecerii micutei Rosa Alexandra, fetita cea mica a lui Pepe impreuna cu Raluca Pastrama.  De la paleta de culori, decoratiuni, dulciurile si chiar lumini, fiecare detaliu a fost gandit pentru a se integra in tema evenimentului, estimat la aproape 20.000 de euro.

Andra si Catalin Maruta au fost nasii micutei, dar ei nu au fost singurele nume sonore de pe lista de invitati: Lora, Anda Adam, Oana Roman, Adrian Minune sau Connect-R s-au numarat, de asemenea, printre invitati.

 

Botezul lui David Andrei, fiul Andreei Mantea


Vedeta de televiziune Andreea Mantea nu ne-a demonstrat doar ca stie cum sa se refaca intr-un timp extrem de scurt de la nastere, dar si ca stie toate secretele pentru o petrecere memorabila de botez. Dupa ceremonia de botez la biserica Sf. Constantin si Elena din Capitala, frumoasa bruneta i-a oferit fiului sau, David Andrei, o petrecere cu 80 de invitati, animata de Maria Carneci, Vali Vijelie si o trupa de cover-uri, cat si un tort spectaculos, inspirat de “Micul Print”.

Tatal copilului, luptatorul MMA Cristian Mitrea, nu s-a aflat insa printre invitati. Dupa o relatie tumultoasa, inceputa pe platourile de filmare ale unui reality show, Andreea Mantea a rupt orice legatura cu fostul sau partener.

 

Botezul fiului lui Calin Popescu Tariceanu



Fostul premier si sotia sa, Loredana Moise, l-au crestinat pe 7 iunie pe micutul Tudor, nascut la finele anului 2014. Botezat la Manastirea Casin din Capitala, Tudor a reusit sa reuneasca prietenii apropiati ai fostului premier, printre care s-au numarat Peter Imre, fostul ministru de Finante Daniel Chitoiu, cat si fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, mai are doi fii din relatiile sale anterioare, Calin si Mihai, si ei prezenti la botez.

 

Botezul lui Zian Mihail, fiul Gabrielei Firea

Un moment fericit a avut loc in data de 7 iunie si in familia Gabrielei Firea, care l-a crestinat pe baietelul sau impreuna cu primarul comunei Voluntari Florentin Pandele, Zian Mihail, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Capitala. Gigi Becali si sotia sa, Luminita, au fost din nou nasi pentru cuplul de politicieni, dupa nunta din 2011 si la botezul primului lor fiu, David Petru. Senatorul PSD Gabriela Firea a trait bucuria de a fi mama pentru a treia oara pe 5 mai, cu toate ca nu preconiza posibilitatea de a ramane din nou insarcinata: “Este un miracol! Nu ne imaginam ca vom deveni din nou parinti! David Petru a venit pe lume si cu sprijin medical. Acum, insa, totul s-a desfasurat atat de simplu si natural iar sarcina a fost, de asemenea, una usoara. Ne consideram o familie binecuvantata!”, a declarat Gabriela Firea in ziua botezului.

Botez de vedeta: Traian, fiul Elenei Basescu

Lumea politica s-a adunat din nou si la botezul fiului Elenei Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte. Evenimentul a fost categoric un succes, iar micutul Traian a fost crestinat in luna aprilie a acestui an, in cadrul unei ceremonii restranse, cu doar 30 de prieteni apropiati. 

Traian este cel de-al doilea copil pentru cuplul format de Elena Basescu si Bogdan Ionescu, dupa Sofia Anais, nascuta la 1 septembrie 2013. Micutul Traian a calcat pe urmele bunicului sau, purtand un costum adorabil de marinar, insa acesta nu a fost singurul lucru care l-a facut mandru pe fostul presedinte: "Nu a plans cand a fost crestinat! Este un Traian Basescu adevarat", a declarat fericitul bunic la iesirea din biserica.

Cele 5 evenimente sunt cu siguranta spectaculoase, insa 2015 este departe de a se fi incheiat si ne mai rezerva o serie de surprize. Cantareata Ellie White, Giulia Anghelescu si simpaticul cuplu format de Antonia si Alex Velea se pregatesc, de asemenea, de botez, asa ca toamna acestui an va fi intesata de evenimente mondene! 

Surse foto: psnews.ro, facebook.com, aristocrat-events.ro

Articolul urmator
Vă mai aduceți aminte de Manuela Fedorca? Ce mai face frumoasa vedetă de când a ieșit din lumina reflectoarelor
Vă mai aduceți aminte de Manuela Fedorca? Ce mai face frumoasa vedetă de când a ieșit din lumina reflectoarelor
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.