Christina Aguilera este un dezastru: S-a ingrasat 30 de kg!

Christina Aguilera este un dezastru: S-a ingrasat 30 de kg!

Madalina Nazalu, redactor Divahair.ro

Christina Aguilera a devenit un personaj controversat pe scena industriei muzicale odata cu metamorfoza pe care a traversat-o pentru videoclipul piesei Dirty si, de atunci, transformarile prin care trece vedeta sunt din ce in ce mai nereusite. Cu exceptia unor scurte (mult prea scurte) perioade de stilizare reusita, aparitiile lui Aguilera au mizat pe inestetic si kitsch ca reguli generale. Daca, in perioada cand silueta ii permitea, look-urile sale erau doar vulgare, in prezent Christina este o mostra autentica de ASA NU.

De la divort si pana in prezent, Aguilera s-a ingrasat cu aproape 30 de kilograme si, desi declara ca traieste o viata implinita alaturi de noul iubit, care ii apreciaza formele pe care le-a dobandit in ultimul timp, artista gaseste constant motive pentru a petrece noptile in baruri si cluburi si pentru a se refugia in bautura. Dependenta de alcool este considerat, de altfel, principalul motiv pentru serioasa crestere in greutate a vedetei si pentru comportamentul sau foarte dificil.



Pe platoul emisiunii The Voice, un reality show american care vaneaza talente muzicale, Aguilera nu se bucura nici de simpatia concurentilor, nici de cea a colegilor din juriu. Capriciul de a filma fiecare scena de mai multe ori, pana ce Christina se convinge ca silueta ei pe sticla este mai filoforma decat in realitate, comportamentul irascibil si atitutinea aroganta i-au atras oprobiul colegilor de la The Voice.

Nici in viata personala, Aguilera nu se descurca mai bine. Cantareata petrece pana in zori alaturi de iubitul sau, Matt, cufundata in aburii alcoolului.

O alta problema a Christinei este stilul vestimentar pe care il abordeaza, total neadecvat noului ei look. Rochiile prea mulate, costumele purtate fara bluza la concerte omagiale, precum cel dedicat lui Etta James, costumatiile de scena si colantii din viata de zi cu zi sunt alegeri total neinspirate, care depasesc granite vulgarului.

     
     

Daca la fel ca si Christina Aguilera te confrunti cu problema kilogramelor in plus, incearca sa maschezi acest lucru purtand haine adecvate. Evita pe cat posibil hainele mulate, care iti evidentiaza si mai mult imperfectiunile. Poarta intotdeauna pantofi cu toc, care pe langa faptul ca te fac sa pari mult mai inalta, iti vor alungi vizibil silueta. 

Sandale -  299 lei

Pantofi -  225 lei

Ce parere ai despre look-ul Christinei Aguilera?

Articolul urmator
Nidia Moculescu a fost agresată de o femeie necunoscută în Parcul Cișmigiu: „Putea să o omoare! A primit niște lovituri îngrozitoare!”
Nidia Moculescu a fost agresată de o femeie necunoscută în Parcul Cișmigiu: „Putea să o omoare! A primit niște lovituri îngrozitoare!”
Ce dezastru natural esti?
Incepe quiz
Ce dezastru natural esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.0 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Bianca (anonim)
    7 februarie 2013 21:09

    Este foarte frumoasa dar ar trebui sa mai slabeasca pentru ea in primul rand ......oricum important e felul cum se simte in pielea ei.Eu o iubesc si o apreciez foarte mult ,este o artista cu o voce superba si unica :*LOVE YOU XTINA:*forever .

    Sele (anonim)
    2 ianuarie 2013 19:07

    Chiar daca s-a ingrasat tot e frumoasa :*Mie imi place mult de ea e draguta si are o voce frumoasa....Nu e nici bine sa fii un schelet ambulant care sta numai in costum de baie....:D Live u Chirstina :D

    Olteanu Monica
    28 martie 2012 15:03

    Oribil ... , chiar daca s-a ingrasat , ar fi frumos sa se acopere ...

    Varlan Cristina
    6 martie 2012 20:08

    Groaznic!

    ina (anonim)
    27 februarie 2012 08:08

    cred ca arata bine oricum.....are gloria la picioare,e frumoasa si grasa si slaba !iar cei care comenteaza sunt ce?canatreti celebri? nu.ii cunoaste cineva?nu.poate din spatele articolului stau niste grasi soiosi care sunt pe deasupra necunoscuti frustati dar.....pareristi de meseria....

    anda (anonim)
    26 februarie 2012 18:06

    din cite stiu eu, face tratament cu cortizon, pt ca are morbul lui crohn

    Alex (anonim)
    26 februarie 2012 13:01

    Aguilero daca nu atingi 100 de kg nu ai facut nimic :))

    LIZETA (anonim)
    26 februarie 2012 08:08

    E TRIST DAR SE INTAMPLA. CAND SE VA MATURIZA SI VA REALIZA CAT E DE GREU SA REINTRI IN TIPAR, SE VA OPRI. ESTE SALVATA DE TALENT CU CRE, CE-I DREPT , A FOST INZESTRATA. AR TREBUI ADOPTA VIZIUNEA ADELEI CARE SE VREA NOUL TIPAR DE FRUMUSETE. ASTA CUM SUNA? VIITORUL SUNA BINE

    hmmmm (anonim)
    26 februarie 2012 00:12

    30 pounds nu kilograme, e o mica mare diferenta, cert e ca e grasa acum si nefericita!

    Oana.Zidaru
    27 februarie 2012 11:11

    Christina Aguilera s-a ingrasat 60 pounds ceea ce inseamna 27,3 kg. Astfel a facut trecerea de la 60 de kg la 90.

    viorel (anonim)
    24 februarie 2012 16:04

    cand a avut timp frate sa ia 30kg. in greutate ca mai inainte cu cateva articole avea 60 kg. , sau avea 30 kg. cand a divortat?

    Oana.Zidaru
    27 februarie 2012 11:11

    Christina Aguilera a divortat la sfarsitul anului 2010. Dupa acest eveniment din viata personala a inceput sa se ingrase, mai exact 30 de kilograme intr-un an si cateva luni.