Citeste cea mai frumoasa declaratie de dragoste! Cat se iubesc aceste vedete!

Citeste cea mai frumoasa declaratie de dragoste! Cat se iubesc aceste vedete!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Dragostea pluteste in aer in luna februarie! Cuplurile se intrec in a-si oferi cadouri simbolice si cat mai creative, in gesturi care sa ii ajute sa isi exprime sentimentele in cele mai inedite moduri si, nu in ultimul rand, in declaratii frumoase de dragoste.

Credeai ca vedetele autohtone se lasa mai prejos atunci cand vine vorba de gesturi marete de amor de Valentine's Day? Unul dintre primii barbati ai showbiz-ului romanesc care a decis sa isi surprindaiubita cu una dintre cele mai romantice declaratii de dragoste, este Radu Valcan.

El a postat pe blogul sau personal un mesaj pentru iubita lui, Adela Popescu, care pe langa faptul ca in mod sigur a impresioant-o pe actrita, a topit instant si inimile femeilor care ii lectureaza blogul.

Radu si-a inceput "pledoaria" romantica, plangandu-se de faptul ca Adela a acaparat chiar si cel mai mic coltisor al baii cu produsele sale cosmetice naturale: "Nu mai pot cu uleiul de hamamelis, crema cu aloe si extractul de jojoba. Cand aud de argan, pur si simplu ma infior. M-as ascunde in baie de frica, dar ce sa vezi? Ma pandesc zeci de borcanase si flacoane, mai mici sau mai mari, naturale si nu prea, cu miros placut sau intepator si cu o intreaga gradina botanica pe eticheta [...] Practic, am fost expulzat din baie. Am loc de un parfum, un after-shave si o spuma de ras".

Insa ceea ce la inceput parea doar o simpla lamentare a unui barbat satul pana peste cap de aceasta invadare a spatiului personal, s-a transformat mai apoi intr-o frumoasa declaratie de dragoste, in care prezentatorul isi complimenteaza iubita si o asigura ca nu are nevoie de niciun produs cosmetic intrucat el s-a indragostit de frumusetea ei naturala: "I-am explicat de atatea ori ca am cunoscut-o si m-am indragostit de ea naturala, nemachiata, nedormita, nemancata si ea tot insista sa intarziem 10 minute de fiecare data cand iesim in oras, sa-si mai retuseze putin genele sau rujul. Nu am inteles niciodata de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Sa fie mai frumoasa decat e? Mai greu. Cert e ca imi place de ea asa draguta, cum se chinuie in fata oglinzii, sa imi faca mie pe plac, cand eu ma topesc si cand o vad cu cearcane, ciufulita, in pijamaua ei cu ursuleti [...] La urma-urmei, asta apreciez cel mai mult la ea: dorinta nemaipomenita de a face lucrurile frumos, perfect, de a fi cea mai frumoasa! Pentru mine!", a scris Radu Valcan pe blog. 

Prezentatorul se pare ca profita de orice ocazie pentru a-i oferi Adelei cele mai frumoase dovezi de iubire. Acesta a mai mentionat in alte postari ca nu ii place cand iubita lui poarta tocuri, el fiind un amator al naturaletei: "Sa va mai spun ceva: nu imi place cu tocuri. Cand o vad cum se inalta pe tocurile acelea ametitoare, in rochia nitel stramta, cu rujul perfect aplicat, o admir ca un barbat ce sunt si apoi ma gandesc cam cat de chinuita o fi [...] Pentru ca nu vad feminitatea in tocuri cui, ruj rosu si piele mulata, ci in zambete naturale, par lasat liber, fara fixativ sau spuma, in ochi stralucitori si nerimelati. Vad feminitatea in atitudine, in maini ingrijite frumos, in aroma ei proaspata, in vocea calda care nu urca niciodata. Si care, Doamne-fereste, n-ar rosti nici un cuvant urat".

Fara indoiala, Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Ei s-au cunoscut in urma cu mai bine de 3 ani pe platourile de filmare ale unei productii MediaPro, si chiar daca au incercat pentru o perioada sa isi ascunda relatia de presa, totul a iesit la iveala cand Radu a marturisit in cadrul unei emisiuni ca Adela este femeia care ii aduce 100 % linistea sufleteasca de care are nevoie.

Tu ce parere ai despre declaratia de dragoste pe care Radu Valcan i-a facut-o actritei?

Sursa: raduvalcan.ro

Articolul urmator
Cristina Spătar merge din nou la altar! Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și este pe deplin fericită
Cristina Spătar merge din nou la altar! Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și este pe deplin fericită
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!
Incepe quiz
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.