Cum arata 6 vedete nemachiate: de la femei banale la adevarate dive

Cum arata 6 vedete nemachiate: de la femei banale la adevarate dive

Raisa Lambru

Ne-am obisnuit sa consideram vedetele ca pe niste exemple de look ideal. Mereu cand le vedem la televizor sau in reviste, ele arata perfect. In viata reala insa, vedetele sunt femei normale, ca si noi. Ele recurg la numeroase mecanisme pentru a crea un look perfect.

Un element important pentru acest look perfect il reprezinta machiajul. Acesta poate sa transforme orice fata obisnuita intr-o diva cu un look de invidiat. Asa se intampla si in cazul vedetelor.

Rihanna

 Rihanna nemachiata

Rihanna nu se sfieste sa-si arate chipul lipsit de machiaj. Cantareata a postat ea insasi astfel de poze pe contul de Twitter. Nu arata rau, intrucat varsta reprezinta un avantaj in acest sens. Totusi, nici nu este artista fermecatoare cu care ne-am obisnuit. Cu ajutorul machiajului vedeta reuseste sa-si acopere problemele cu acneea, pe care le are in mod special in zona pometilor, dar si sa transforme aspectul de ochi obositi, care se datoreaza programului ei incarcat.

Atunci cand vine vorba de preferintele in materie de make-up, Rihanna opteaza pentru culori tari, care sa ii puna in evident ochii verzi (destul de rari pentru o mulatra) dar si buzele carnoase si senzuale pe care le acopera cu nuante intense de rosu si roz.

Katy Perry


Katy Perry este un alt exemplu de artista care nu arata rau fara machiaj, dar nici nu ne impresioneaza. Katy Perry se bazeaza mult pe un machiaj puternic, in stil pin-up care presupune evidentierea ochilor atat prin culori puternice cat si cu ajutorul tusului, dar si a buzelor care sunt colorate in culori fructate. Look-ul realizat prin acest stil de machiaj este unul perfect care ii pune in valoare atat culoarea ochilor cat si tenul deschis la culoare. Fara el artista este destul de stearsa. Nu in ultimul rand, machiajul o face sa para mai matura.

Kim Kardashian

  

Kim Kardashian, mediatizata din ce in ce mai mult, adopta in general un machiaj glam, incarcat, punand accentul pe ochi. Acestia sunt conturati cu mult negru, stilul smoky eyes fiind preferatul ei. De asemenea, din machiajul ei obisnuit nu lipsesc genele false. Fara farduri, Kim Kardashian arata ca o femeie normala; look-ul fermecator dispare complet iar in locul lui putem observa cearcane maronii, cosuri si sprancene asimetrice.

Kim Kardashian este constienta de cat de important este machiajul atat pentru ea, cat si pentru celelalte femei. Astfel, alaturi de surorile ei, in luna decembrie a acestui an, va lansa o linie de machiaj numita Khroma Beauty. Vedeta a declarat: "Toate trei suntem pasionate de machiaj. Acesta are de mult timp un rol important in viata noastra. Ca si moda, se schimba mereu si evolueaza in acelasi timp cu noi, si abia asteptam sa impartasim acest experiment cu voi".

Totusi, in ultima perioada Kim a fost surprinsa tot mai putin nemachiata. Ea se machiaza in functie de tinuta pe care o poarta, prin vestimentatia sa devenind un adevarat style-icon pentru femeile voluptoase. Ea isi pune in valoare silueta in forma de clepsidra, purtand in special curele in talie, care ii evidentiaza bustul. 

 Curea - 55 lei

 Curea - 35 lei

Cameron Diaz


Cameron Diaz are un ten cu probleme, de aceea se bazeaza foarte mult pe machiaj pentru a arata minunat. Nemachiata, actrita pare mult mai batrana decat este de fapt. Ochii albastri nu mai ies in evidenta cu nimic, sprancenele sunt insesizabile iar petele rosii de pe fata pot fi observate cu usurinta.

Jennifer Lopez


Fara machiaj, Jennifer Lopez isi arata varsta, ca oricare alta femeie. Machiajul o intinereste si o ajuta sa isi scoata in evidenta toate atuurile fetei. De aceea, rar este surprinsa fara machiaj de catre fotografi. Jennifer este vedeta care promoveaza cel mai intens machiajul glam, cu nuante sidefate, cu iluminator, care straluceste si mai intens in lumina reflectoarelor si a bliturilor.

Gwyneth Paltrow


Si Gwyneth Paltrow recurge la machiaj pentru a-si ascunde defectele care vin odata cu varsta. Nemachiata actrita este stearsa si i se pot vedea toate imperfectiunile tenului: pistruii, excesul de sebum, porii dilatati si, nu in ultimul rand, cearcanele si cosurile care, chiar daca sunt putine la numar, sunt la fel de inestetice.

Vedetele cu chipul lipsit de machiaj pot fi considerate simple femei, cu aceleasi defecte si imperfectiuni cu care se confrunta oricine. De aceea, rolul machiajului este extrem de important pentru ele, pentru a crea un look perfect. Iar acesta este unul dintre lucrurile care le fac speciale: faptul ca sunt constiente de valoarea unui machiaj bine realizat.

Articolul urmator
Silviu Prigoană și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele unei femei. Cine este Mihaela Prigoană și cum i-a readus fericirea
Silviu Prigoană și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele unei femei. Cine este Mihaela Prigoană și cum i-a readus fericirea
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (138)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Relly (anonim)
    27 septembrie 2012 21:09

    Slava Domnului ca exista machiajul!!!!!

    ISELIN (anonim)
    24 septembrie 2012 11:11

    urate si de neantoes capul dupa ele .......machiate....super, super

    Chitu Claudia
    23 septembrie 2012 09:09

    sint groaznice toate!!!!!!!!!1

    me (anonim)
    22 septembrie 2012 12:12

    Gwyneth Paltrow arata bine si fara machiaj... nu isi arata varta nici o secunda! este important machiajul, dar nu e totul, nu o poti transforma pe sarah jessica parker prin machiaj, in kyle minogue... in fine, cu totii aratam mai bine cu machiaj, daca este realizat bine si cu produse de calitate, personalitatea insa e cea care ne face sa fim atrasi sau nu de o persoana, indiferent cum arata ea...

    Lorelai
    21 septembrie 2012 18:06

    katy perry e frumoasa si nemachiata:)

    Andrea (anonim)
    21 septembrie 2012 17:05

    De cand sunt pistruii un defect?

    cata (anonim)
    21 septembrie 2012 15:03

    kim e super frumoasa nemachiata..

    Will (anonim)
    21 septembrie 2012 13:01

    asa, Raluca, bravo, ai dreptate!!!

    Raluca (anonim)
    21 septembrie 2012 10:10

    Adevarul e ca asta face o femeie speciala, realizarea faptului ca trebuie sa se machieze!!!scrieti niste stupizenii cat casa!!!!!huoooo!!!!