Cum aratau cei mai hot actori in copilarie

Cum aratau cei mai hot actori in copilarie

Raisa Lambru

Ii cunosti foarte bine si ii admiri. Ei sunt cei mai hot actori de la Hollywood, adevarate sex-simboluri pentru intreaga lume! Dar te-ai intrebat vreodata cum aratau in copilarie?

Ian Somerhalder nu s-a schimbat prea mult fata de cum arata cand era copil. Trasaturile au ramas acelasi, insa aerul de copil dragalas a fost inlocuit, cu timpul, de un sarm cu care a reusit sa cucereasca numeroase fete. Astfel, nu e de mirare ca vampirul Damon Salvatore, personaj pe care il joaca in serialul The Vampire Diaries, a devenit atat de popular in randul tinerelor.
   

Robert Pattinson este un alt actor care a devenit cunoscut pe plan international datorita unui personaj dintr-un film cu vampiri: Edward Cullen din seria Twilight. Inainte sa cucereasca inimile fetelor, a fost un baietel dragalas, cu parul blond deschis. Cu greu l-ar recunoaste admiratoarele in pozele din copilarie. Totusi, de mic a reusit sa se faca observat, intrucat a cochetat cu modelingul inca de la varsta de 12 ani. 
   

Alexander Skarsgard incheie lista actorilor care au devenit cunoscuti gratie productiilor cu vampiri. In cazul lui, este vorba de personajul Eric Northman din serialul True Blood. Actorul, originar din Suedia, si-a pastrat si acum trasaturile nordice - si destul de exotice pentru Hollywood - pe care le avea inca din copilarie: piele deschisa la culoare, par blond si ochi albastri. Cu siguranta, acestea l-au ajutat si cand era mic, intrucat si-a inceput cariera actoriceasca la varsta de 7 ani.
   

Channing Tatum, actorul din Step Up si Magic Mike, pare aproape neschimbat fata de cum arata cand era mic. Ba mai mult, si-a pastrat o buna perioada de timp aceeasi coafura. Zambetul este neschimbat, insa acum a dobandit o nota jucausa, seducatoare, cu ajutorul careia a reusit sa atraga atentia presei, dar si a numeroaselor fane.
   

In liceu, Wentworth Miller nu avea parul la fel de scurt, tunsoare cu care ne-a obisnuit in serialul american Prison Break. Actorul avea in adolescenta  un par brunet si bogat. Acest lucru il face mai greu de recunoscut, in ciuda trasaturilor din adolescenta care nu s-au schimbat prea mult.
   


Cei mai multi dintre ei si-au pastrat din trasaturile pe care le aveau in copilarie. Ceea ce au dobandit odata cu trecerea anilor este sarmul cu ajutorul caruia au reusit sa se faca remarcati in industria filmului si nu numai.

Articolul urmator
Povestea de viață a actorului Constantin Zamfirescu. Detalii șocante despre copilăria unuia dintre cei mai îndrăgiți actori din „Trăsniții”!
Povestea de viață a actorului Constantin Zamfirescu. Detalii șocante despre copilăria unuia dintre cei mai îndrăgiți actori din „Trăsniții”!
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!
Incepe quiz
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (67)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.