Cum s-au distrat vedetele in mini vacanta de 1 mai

Cum s-au distrat vedetele in mini vacanta de 1 mai

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Pentru majoritatea romanilor, mini vacanta de 1 mai a fost un prilej de relaxare! In timp ce multe persoane au ales sa profite de vremea frumoasa petrecand micul concediu la mare sau la iarba verde, vedetele autohtone au sarbatorit 1 mai muncitoresc prin... munca.

Cu toate acestea, pe langa concerte si diverse proiecte, ele si-au gasit timp sa se relaxeze si sa se mai si distreze in acest weekend prelungit.

Spre exemplu, Delia Matache, dupa o mica escapada la mare pentru a lansa oficial imnul statiunii Mamaia, "A lu' Mamaia", s-a relaxat in Hunedoara, vizitand Castelul Corvinilor, alaturi de sotul ei si cativa prieteni.

Elena Gheorghe, pe langa concertul sustinut in parcul Sebastian din capitala, a profitat de soare pentru a face o plimbare prin parcul Cismigiu. Ea s-a relaxat in iarba si a pozat paunii imperiali, de-a dreptul impresionanti, din parc.

O alta vedeta care a si muncit de 1 mai, este Corina. In drum spre spectacolul sau din Bistrita, cantareata s-a pozat in lanul de rapita de pe camp.

La fel ca si Corina, Andreea Banica si-a petrecut weekendul prelungit alaturi de fani, sustinand concerte. Dupa ce a profitat de soare pozandu-se in gradina sa plina cu flori, Andreea a publicat o fotografie in care le arata fanilor sai cum se relaxeaza inainte de concertul din parcul Sebastian, stand in maini!

Nu putem sa o ignoram pe zana Andreea Marin care s-a intors in orasul sau natal, Roman, pentru a-si revedea fostii dascali si colegii de liceu dupa 21 de ani de la absolvire. "Din nou la liceu, dupa 21 de ani! Multumesc, dascali dragi, bine v-am regasit, prieteni de suflet din Roman-Voda! Un gand bun, cu drag!", a scris pe Facebook prezentatoarea emisiunii "Pretuieste viata", alaturi de o fotografie in care apare cu fostii colegi.

Andreea Raicu a lasat deoparte proiectele si a fugit la munte, unde a profitat din plin de aerul curat relaxandu-se in natura.

Credeai ca am uitat-o pe Bianca Dragusanu? Din pacate, fosta asistenta tv nu a avut parte de un concediu foarte placut, ea fiind nevoita sa faca o vizita la medic din cauza problemelor sale cu coloana. "Decompresie vertebrala:) cam asta fac eu de 2 mai :)) Voi ce faceti azi? Sanatate va doresc inainte de toate!", a scris Bianca odata cu poza ce o infatiseaza pe un pat de spital, gata de tratament.

Dupa cum vezi, nu multe sunt vedetele care au ales marea ca principala destinatie de vacanta de 1 mai. Majoritatea au preferat sa viziteze obiective turistice, sa munceasca sau sa profite de soare si sa faca plimbari in natura, la munte sau prin parcuri. Tu cum ai petrecut de 1 mai? 

Surse foto: Facebook / Instagram 

Articolul urmator
Vedetele din România care au mers la mormântul lui Arsenie Boca! Au mărturisit că această experiență le-a schimbat viața în bine
Vedetele din România care au mers la mormântul lui Arsenie Boca! Au mărturisit că această experiență le-a schimbat viața în bine
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.