Cum se bucura vedetele autohtone de zapada

Cum se bucura vedetele autohtone de zapada

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Ninsoarea abundenta se pare ca nu le-a prins nepregatite pe vedetele autohtone, care s-au bucurat din plin de prima zapada a acestei ierni. 

Chiar daca este insarcinata in 7 luni, Anna Lesko nu a ratat ocazia de a-si pune la incercare creativitatea, construind un om de zapada. Cu caciula sa de rusoaica, ea a pozat mandra langa noul sau prieten, care in loc de palarie, purta mandru pe cap un porumb. "Pacat ca prietenia noastra nu va dura mult", a scris Anna pentru prietenii sai virtuali de pe Facebook. Un om de zapada imens, care semana mai degraba cu un urs, a facut si Andra. Artista si-a echipat noul prieten cu o caciula, un fular si o matura.

Nici Dana Rogoz nu s-a temut de omatul care a acoperit in intregime capitala. Chiar daca nu mai dureaza mult pana cand isi va aduce baietelul pe lume, Dana si-a scos ceilalti doi "copii", catelusii, sa se joace si sa zburde prin zapada. 

Profitand de frumusetea zilei de ieri, Andreea Banica si-a scos fetita cu saniuta, indemnandu-i pe fanii sai sa faca acelasi lucru: "Ningeeeeee!! Cine vine sa se dea cu saniuta?". O alta mama care s-a bucurat de prima zapada a acestei ierni, a fost Andreea Esca. Impreuna cu fiica sa Alexia, prezentatoarea de stiri s-a tavalit prin zapada, reamintindu-si parca de anii copilariei.

De aceasta data, Inna nu a mai fugit de zapada in tarile calde. Ea a infruntat frigul cu stoicism, reusind sa isi pastreze zambetul pe buze.

Corina Bud a decis sa sfideze frigul, iesind pe terasa casei sale doar in boxeri, tricou si cizme. Fara manusi, artista s-a jucat in zapada, a facut bulgari si a pozat pentru fanii sai de pe Facebook. La fel de curajos a fost si Cabral, care si-a lasat bocancii in dulap si a iesit in zapada descult, dar cu lopata in mana, gata sa inlature nametii din calea sa. 

Tu cum ai petrecut in acest weekend?

Foto: Facebook, Instagram, Danarogoz.one.ro, Cabral.ro

Articolul urmator
Victor Cornea a împlinit 30 de ani. Emoționant cum a ales Andreea Bălan să își sărbătorească iubitul!
Victor Cornea a împlinit 30 de ani. Emoționant cum a ales Andreea Bălan să își sărbătorească iubitul!
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.