Demi Moore si-a ras fiica in cap!

Demi Moore si-a ras fiica in cap!

Eugenia Dinescu, redactor

Se pare ca Tallulah Willis, in varsta de 21 de ani, si-a dorit sa adopte un look similar cu cel afisat de mama ei in G.I. Jane, astfel ca Demi s-a conformat si i-a indeplinit dorinta fiicei sale.

Nu stim exact care au fost motivele care au impins-o pe Tallulah sa ia aceasta decizie, insa putem banui ca decolorarile repetate din trecut, pentru a-si pastra nuanta de albastru, s-ar putea afla in spatele schimbarii de look.

De-a lungul timpului, relatia dintre Demi si fiica ei nu a fost chiar cea mai apropiata, iar instantaneul impartasit pe Instagram de Tallulah poate semnifica faptul ca ele au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna si sa lase disensiunile la o parte.

Dupa o perioada de o luna si jumatate petrecuta anul trecut intr-un centru de dezintoxicare, fiica cea mica a fostului cuplu Moore-Willis pare sa isi fi revenit. Aceasta a declarat pentru editia din februarie 2015 a revistei “Teen Vogue” ca “in perioada in care m-am maturizat, parintii mei au facut un lucru bun facandu-ma sa constientizez cat de norocoasa sunt. Uneori inca mi-e greu sa inteleg ce impact enorm au parintii mei asupra culturii pop. Am 20 de ani acum si pot spune ca sunt aproape de faza in care incep sa ma simt impacata cu mine insami, putin cate putin. Povestea mea nu este doar despre o adolescenta razvratita din Los Angeles care s-a apucat de droguri sau a inceput sa bea prea mult”, a marturisit Tallulah.



Cat de bine seamana cele doua? Spune-ne in comentarii!

Articolul urmator
Crina Matei a postat prima fotografie cu fiica ei adoptată. Ce frumoasă este micuța Charlotte
Crina Matei a postat prima fotografie cu fiica ei adoptată. Ce frumoasă este micuța Charlotte
Care este cel mai mare defect al tau?
Incepe quiz
Care este cel mai mare defect al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.