Emma Watson a absolvit!

Emma Watson a absolvit!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Actrita care ani la rand a incantat publicul larg cu rolul sau din productia "Harry Potter", a absolvit cursurile unei universitati prestigioase din Statele Unite! Vedeta de 24 de ani, cunoscuta gratie personajului Hermione Gragner, a participat duminica trecuta la ceremonia de absolvire din cadrul Universitatii Brown, alaturi de alti 2000 de studenti. Mandra nevoie mare, ea a postat pe contul ei de Twitter un selfie in care apare imbracata in roba si purtand pe cap traditionala toca, poza primind aproape 200.000 de aprecieri.  

Emma, care acum este licentiata in literatura engleza, a absolvit cursurile universitatii dupa 5 ani, ea fiind nevoita sa isi intrerupa studiile timp de 1 an, in 2011, pentru promovarea ultimului film din franciza "Harry Potter", "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2". De admirat este faptul ca desi tanara vedeta se bucura deja de un succes incredibil pe plan profesional, nu si-a abandonat studiile.

Emma a inceput cursurile prestigioasei universitati in anul 2009, in acelasi an in care a fost numita de Guiness Book, actrita cu cele mai mari venituri din ultimul deceniu. Chiar daca, intr-o astfel de situatie alte staruri ar fi renuntat fara remuscari la scoala, Emma si-a finalizat studiile. Nu putini sunt cei care o considera pe tanara actrita un model demn de urmat!   

Foto: Twitter

Articolul urmator
Detaliul neștiut despre Aris și Alexia Eram. De ce aceștia preferă să discute în franceză și nu în română
Detaliul neștiut despre Aris și Alexia Eram. De ce aceștia preferă să discute în franceză și nu în română

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.