Fara retusuri in Photoshop - Vezi cum arata vedetele!

Fara retusuri in Photoshop - Vezi cum arata vedetele!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Nimeni nu este perfect, iar vedetele nu fac exceptie de la aceasta regula. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca fotografiile celebritatilor sunt retusate cu ajutorul photoshopului pentru a crea senzatia de perfectiune, lucru care altereaza perceptia omului legata de frumusete. Afla care sunt cele mai photoshopate celebritati!

Britney Spears

Britney Spears, fostul idol pop al adolescentelor , a acceptat de bunavoie ca pozele facute in timpul unei sedinte foto sa fie publicate fara a fi retusate  tocmai pentru a evidentia  faptul ca nici celebritatile nu sunt perfecte.  Cantareata de 29 de ani a vrut sa arate presiunea la care sunt supuse atat celebritatile cat si femeile obisnuite pentru a arata bine. Diferentele sunt evidente: In fotografia neretusata se poate vedea celulita de pe coapse, picioarele groase precum si un posterior nu foarte bine lucrat. In imaginea retusata se poate observa clar cum celulita a disparut, fundul a devenit mai bombat si picioarele mai subtiri. Chiar si tatuajul sau de pe spate a fost sters.  O sursa apropiata vedetei a declarat pentru ziarul american Daily Mirror: "Britney este mandra de corpul ei, cu imperfectiuni cu tot!"

Jessica Alba

In ciuda faptului ca este considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume, frumoasa actrita Jessica Alba nu a fost scutita de retusul in photoshop. Aceasta a luat parte la o sedinta foto in scopul realizarii unui calendar pentru firma Campari la doar cinci luni dupa ce a nascut primul ei copil. Nu dupa mult timp de la aparitia calendarului, au aparut pe internet si variantele neretusate ale fotografiilor. Totusi fanii actritei nu au fost deloc dezamagiti de fotografiile originale. Acestia chiar au sustinut ca in pozele originale actrita este mult mai frumoasa, formele ei datorate sarcinii fiind foarte senzuale. In cazul Jessicai Alba, retusatul fotografiilor a mers putin cam departe, actrita parand neobsinuit de slaba in varianta atinsa de pensulele Photoshopului. 

Jennifer Lopez

Cantareata Jennifer Lopez este cunoscuta atat pentru talentul ei cat si pentru corpul ei voluptos. Jennifer este una dintre putinele vedete care se declara mandra de formele ei, punandu-le cat mai bine in evidenta prin tinute mulate.  Nu demult, fotografiile neretusate cu Jennifer Lopez in bikini au inceput sa circule pe internet facand inconjurul lumii. La cei 42 de ani ai sai cantareata reuseste sa arate destul de bine si fara photoshop. Burtica, vergeturile si celulita nu ii impiedica pe fanii divei sa spuna ca, in ciuda imperfectiunilor datorate varstei si sarcinii, Jennifer este o femeie sexy.

Madonna

Nici diva Madonna nu este atat de perfecta precum este prezentata in diverse shootinguri, fiind una dintre cele mai photoshopate vedete. Insa  fotografii neretusate ale vedetei de la sedinta foto pentru albumul "Hard Candy" au fost publicate pe internet dovedind cat sunt de departe de realitate. Fata i-a fost alungita iar ridurile si cearcanele datorate varstei au disparut ca prin minune, la fel si pielea incretita de pe umeri si piept. Totusi, in ciuda imperfectiunilor datorate varstei, Madonna are o conditie fizica de invidiat , datorata dietelor pe care le urmeaza dar si antrenamentelor fizice destul de stricte pe care le practica.

Kim Kardashian

Celebra Kim Kardashian este si ea o "victima" a photoshopului, in ciuda faptului ca se declara multumita de formele sale, postand fotografii (neretusate) cu ea in constume de baie pe Twitter. Totusi in pictorialele pentru diverse reviste de moda, corpul vedetei este mereu preclucrat in Photoshop. Corpul ii este subtiat, coapsele sunt micsorate si fara vergeturi  iar culoarea pielii este mai deschisa decat in realitate. Cu toate acestea, Kim Kardashian face parte dintre putinele vedete care reusesc sa arate destul de bine si fara  retusul excesiv in photoshop.

Acestea sunt doar cateva exemple de celebritati care, datorita presiunii de a fi mereu perfecte sunt nevoite sa recurga la retusul in Photoshop chiar si atunci cand nu este cazul.

Articolul urmator
Cum arată casa scoasă la vânzare de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Cum arată casa scoasă la vânzare de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (36)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    art_cris (anonim)
    17 noiembrie 2012 16:04

    Mda...Fetelor, inseamna ca, cu ajutorul photoshopului putem deveni toate niste vedete!