Fiica lui Whitney Houston, in coma! Afla ce s-a intamplat!

Fiica lui Whitney Houston, in coma! Afla ce s-a intamplat!

Eugenia Dinescu, redactor

Dupa aproape 3 ani de la vestea ca Whitney Houston a fost gasita decedata in cada unei camere de hotel, istoria pare ca se repeta. Fiica de 21 de ani a lui Whitney, Bobbi Kristina Brown, se zbate acum intre viata si moarte dupa ce a fost gasita inconstienta in baia resedintei sale din Roswell, un oras in apropiere de Atlanta.

Sotul tinerei, Nick Gordon, a fost cel care a facut descoperirea sambata dimineata, la ora locala 10.30, iar conform declaratiilor sale, Kristina se afla cu fata in jos, intr-o cada plina cu apa si nu prezenta semne vitale. Nick a alertat imediat serviciul de urgenta 911 si i-a aplicat sotiei sale manevre de resuscitare, pana la sosirea paramedicilor care au preluat victima si au transportat-o la spitalul North Fulton din Roswell, Georgia.

Politia locala a demarat o ancheta si au fost efectuate perchezitii in casa in care Kristina locuia cu Nick, insa nu au fost gasite semne care sa ateste prezenta drogurilor sau altor substante interzise.

Momentan, fiica lui Whitney se afla in coma indusa medical la sectia de terapie intensiva a spitalului North Fulton, iar functia respiratorie ii este asigurata de ventilatoare artificiale. Medicii au reusit sa ii stabilizeze starea, iar site-ul TMZ informeaza ca functiile cerebrale i-au fost afectate. Bobbi Kristina este singurul copil al lui Whitney, impreuna cu Bobby Brown. Desi in ultimii ani tatal si fiica nu au avut o relatie foarte apropiata, acesta se afla momentan la spitalul din Roswell, alaturi de fiica sa. Doctorii au sfatuit familia sa se roage pentru Kristina, dar prognosticul lor ramane totusi unul rezervat.

Whitney a decedat la data de 11 februarie 2012, iar de atunci a fost realizat si un film biografic care a revoltat familia Houston. Se pare ca fiica lui Whitney incepea sa resimta presiunea emotionala cauzata de apropierea datei fatidice la care mama sa a incetat din viata.

Cu doar cateva zile in urma, Kristina a postat o imagine pe reteaua sociala Twitter, alaturi de mesajul “Imi este dor de tine, mami. Atat de mult! Te iubesc din ce in ce mai mult cu fiecare secunda!”, insotit de hashtag-ul “#Anniversary”, pentru a marca apropierea datei la care se implinesc 3 ani de la moartea tragica a lui Whitney Houston.

Circumstantele in care nefericitul eveniment s-a intamplat raman pentru moment un mister. Tu ce parere ai despre acest caz?

Articolul urmator
Mihai Morar, primul podcast cu Roua. Fiica lui a dat din casă și a stârnit deliciul ascultătorilor
Mihai Morar, primul podcast cu Roua. Fiica lui a dat din casă și a stârnit deliciul ascultătorilor
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.