Fiul lui Schwarzenegger o insala pe Miley Cyrus!

Fiul lui Schwarzenegger o insala pe Miley Cyrus!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Relatia dintre Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger nu pare sa decurga foarte bine. Fiul legendarului actor Arnold Schwarzenegger a fost surprins in urma cu cateva zile in ipostaze tandre cu o bruneta misterioasa, pe o plaja din Cabo San Lucas, Mexic. Cei doi se simteau extrem de bine unul in compania celuilalt si pareau ca nu pot rezista fara sa se atinga sau sa se imbratiseze.

Nu putine sunt cadrele care ii surprind pe Patrick si presupusa lui iubita aproape sarutandu-se. Insa atmosfera se incinge in momentul in care tanarul de 21 de ani incepe sa bea alcool direct de pe trupul bronzat al brunetei.



Vazand ca tabloidele sustin ca i-ar fi infidel iubitei lui, Patrick a luat masuri, postand pe contul lui de Twitter cateva mesaje in care are grija sa specifice faptul ca bruneta este o prietena foarte buna si ca nici prin gand nu i-ar trece sa o raneasca astfel pe Miley.

"Dumnezeule! Este prietena mea cea mai buna!", "Nu as face NICIODATA ceva care sa o raneasca pe iubita mea", "Fetele au prieteni baieti, dar si baietii au prietene fete...", a scris Patrick.

Intr-adevar, tanara respectiva frecventeaza aceeasi universitate in cadrul careia este student si Patrick. Nu ne-ar surprinde daca intre cei doi s-ar infiripa o frumoasa poveste de dragoste, mai ales ca inainte de a se indragosti de Miley, Patrick a avut o relatie pasagera cu o alta colega de facultate, Tootsie Burns.      

Te intrebi oare ce reactie a avut Miley in momentul in care a vazut pozele incriminatoare, in care iubitul ei de doar 5 luni pare exagerat de apropiat de... amica lui? Ea a postat pe Instagram un mesaj despre prietenie, dar si o fotografie editata in care apare alaturi de cel mai bun prieten al ei. 

Crezi ca Patrick ii este infidel cantaretei? Ar forma un cuplu reusit cu misterioasa bruneta? 

Foto: Splashnews

Articolul urmator
Tragedia neștiută din viața lui Eli Lăslean, designerul preferat al lui Carmen Iohannis: soțul i-a murit într-un accident teribil
Tragedia neștiută din viața lui Eli Lăslean, designerul preferat al lui Carmen Iohannis: soțul i-a murit într-un accident teribil
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.