Iata care este cel mai excentric cuplu din showbiz-ul american!

Iata care este cel mai excentric cuplu din showbiz-ul american!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Sunt impreuna de putin timp, dar se comporta ca si cum ar trai o poveste de dragoste de ani de zile! Si nu vorbim despre vreun cuplu banal, format dintr-un cuceritor hollywoodian si o diva care frange inimi cu fiecare aparitie, ci despre relatia dintre modelul de 21 de ani, Cara Delevingne si actrita din seria Fast and Furious, Michelle Rodriguez!

Ele au fost surprinse saptamana trecuta pe o plaja din Mexic in timp ce se sarutau pasional pe plaja si se imbratisau la fel de patimas, fara sa tina cont de privirile celor din jur. Desi nu sunt impreuna de nici 2 luni, Cara si Michelle se comporta ca un adevarat cuplu!

In timp ce se aflau in apa, cele doua s-au sarutat mai tot timpul, dupa care actrita bisexuala de 35 de ani a inceput sa o tachineze pe Cara, stropind-o cu apa pana cand aceasta si-a dezgolit complet sanii.

Cum a inceput povestea de dragoste dintre cele doua staruri? Se pare ca Michelle si Cara s-au cunoscut in luna octombrie a anului trecut, la o petrecere, prin intermediul unei prietene comune, nimeni alta decat Rihanna! Insa abia in luna februarie, Michelle a recunoscut ca intre ea si Delevingne lucrurile au devenit serioase: "Merge foarte bine relatia! Este o tipa atat de tare! Inca de cand am inceput sa iesim, am fost de parere ca este o femeie minunata. Ne simtim excelent impreuna. Cara e foarte dura totusi. N-ai vrea sa te certi vreodata cu ea!".

Actrita Michelle Rodriguez a dezvaluit in urma cu 6 luni ca este bisexuala, in timp ce Cara a scris intr-o postare pe Twitter in urma cu putin timp ca "face parte din ambele tabere". Cara Delevingne si Michelle au fost surprinse pentru prima data impreuna in luna ianuarie a acestui an, la un meci de baseball. Chiar daca nu s-au sarutat, ele pareau ca se simt excelent una in compania celelalate, fumand si facandu-si sute de fotografii impreuna.

Crezi ca Michelle Rodriguez si Cara Delevingne formeaza un cuplu reusit? 

Articolul urmator
Este oficial! Dorian Popa și Claudia Iosif nu mai formează un cuplu
Este oficial! Dorian Popa și Claudia Iosif nu mai formează un cuplu
Care este limita ta intr-o relatie de cuplu?
Incepe quiz
Care este limita ta intr-o relatie de cuplu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.