Jay-Z a fost batut intr-un lift de sora lui Beyonce

Jay-Z a fost batut intr-un lift de sora lui Beyonce

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Fanii cuplului Beyonce si Jay-Z au ramas de-a dreptul socati cand Solange, sora mai mica a cantaretei, l-a atacat din senin pe rapper intr-un lift. Incidentul a avut loc dupa afterparty-ul evenimentului Met Gala de saptamana trecuta, cand cei trei tocmai se pregateau de plecare.

O camera de supraveghere dintr-un lift a surprins-o pe Solange in varsta de 27 de ani lovindu-l cu pumnii si picioarele pe sotul surorii sale, in timp ce Beyonce privea impasibila din spatele lui Jay-Z. In clip se vede clar cum Solange incepe, aparent fara niciun motiv, sa tipe la cumnatul sau si sa recurga la violenta, lovindu-l pe rapper de mai multe ori cu poseta. Sora mai mica a lui Beyonce cu greu a putut fi tinuta in frau de catre un bodyguard care se straduia sa apese si butonul de urgenta al liftului.

Desi ne-am fi asteptat ca Beyonce sa incerce sa calmeze spiritele, ea nu a facut decat sa stea nepasatoare in spatele sotului ei, cerandu-i de cateva ori lui Solange sa se calmeze. Desi Jay-Z si Solange au iesit destul de bulversati din lift, Beyonce a infruntat zambitoare bliturile paparazzilor, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic in urma cu doar cateva minute. Solange a urcat furioasa in limuzina, iar Jay-Z parea de-a dreptul socat, inca se mai tinea cu mana de fata si incerca sa asimileze incidentul care tocmai avusese loc.

Acest subiect a luat o amploare foarte mare pe internet, fanii profitand de acest nou scandal pentru a lansa diverse imagini cu mesaje amuzante ce fac referire la reactiile celor 3 din timpul scandalului. Poze cu mesaje de tipul "Solange l-a atacat pe Jay-Z? Este prima lovitura pe care a dat-o de-a lungul carierei sale" sau "Solange: Liftul asta se va opri aici"; Jay-Z: La fel ca si cariera ta" au fost create si postate pe retelele de socializare.




Care este motivul pentru care sora lui Beyonce s-a napustit asupra lui Jay-Z? Gurile rele sunt de parere ca Solange Knowles nu suporta faptul ca Jay-Z nu se ocupa de cariera sa muzicala asa cum se ocupa de cea a surorii sale mai mari, Beyonce, si ca din acest motiv, dupa Met Gala, Solange nu si-a mai putut stapani furia agresandu-l fizic pe rapper. Insa in ciuda speculatiilor legate de motivul scandalului dintre Solange si Jay-Z, niciun reprezentant al vedetelor nu a oferit vreo declaratie legata de incidentul din lift care i-a luat prin surprindere pe fanii celor 3 vedete.

Ramane de vazut ce a determinat-o pe Solange sa sa napusteasca asupra sotului lui Beyonce, aparent din senin, chiar dupa cel mai important eveniment caritabil al anului.

Articolul urmator
Viața lui Ștefan Bănică Senior, muntele de talent care a sădit pasiunea pentru artă și în generațiile viitoare: „De multe ori, viața lui n-a fost tocmai roz.”
Viața lui Ștefan Bănică Senior, muntele de talent care a sădit pasiunea pentru artă și în generațiile viitoare: „De multe ori, viața lui n-a fost tocmai roz.”
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.