Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit!

Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Dupa o relatie de mai bine de 4 ani, Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit in mare secret, pe 5 august, la vila lor din Bel Air. Neasteptata nunta a reusit sa ii ia  prin surprindere chiar pe invitati, acestia fiind anuntati initial de catre actrita ca urmeaza sa participe la o petrecere-surpriza in cinstea lui Justin, care pe 10 august va implini 44 de ani.

Doar rudele celor doi stiau ce avea sa urmeze, Jennifer pastrand secretul doar in fata prietenilor celebri, care ar fi putut sa divulge presei detalii despre ceremonie.   

Justin si Jennifer au ales sa isi rosteasca juramintele in gradina impresionantei lor vile din Bel Air, a carei valoare este estimata la 22 milioane de dolari. La nunta au semnat condica in jur de 75 invitati, printre care s-au numarat John Krasinksi, Sia, Chelsea Handler, Emily Blunt, Ellen DeGeneres, Terry Richardson si, bineinteles, buna prietena a actritei, Lisa Kudrow.

Potrivit TMZ, pentru a pastra cat mai bine secretul nuntii lor, Jen si Justin si-au ascuns "proviziile" pentru ceremonie intr-un depozit imens aflat in apropierea vilei in curtea careia a avut loc intregul eveniment. Se stie deja ca actrita detine recordul pentru cel mai scump depozit din lume, acesta valorand peste 10.7 milioane de dolari!

Cu o zi inainte de nunta, scaunele, mesele si celelalte obiecte necesare nuntii au fost transportate tacticos in curtea vilei in care a avut loc petrecerea.

Tot TMZ a dezvaluit si primele poze cu tortul mirilor, care nu este deloc unul traditional. In locul clasicelor figurine, Justin si Jennifer au optat pentru personajele din "Muppets".

O sursa a dezvaluit pentru US Weekly ca nunta nu a fost deloc una extravaganta, parand mai degraba "un party relaxant, intre prieteni". Inca nu se cunosc detalii referitoare la tinuta lui Jennifer, insa aceeasi publicatie sustine ca vedeta a apelat la hair stylistul Chris McMillan pentru coafura, el fiind  cel care se ocupa de parul vedetei inca de pe vremea cand aceasta filma pentru serialul "Friends". Verighetele mirilor au fost realizate de Jennifer Meyer, iar domnisoara de onoare a fost, bineinteles, una dintre cele mai bune prietene ale actritei, Courtney Cox.

Fotograful oficial al evenimentului a fost excentricul Terry Richardson, iar artista care s-a ocupat de crearea atmosferei pe toata durata ceremoniei a fost Sia.

Jennifer Aniston si Justin Theroux formeaza un cuplu din mai 2011. In ianuarie 2012, actorul a cerut-o in casatorie pe Jen cu un inel in valoare de 1 milion de dolari.  Acesta este primul mariaj pentru Justin Theroux si al doilea pentru Jennifer, care a mai fost casatorita timp de 5 ani cu Brad Pitt. Cei doi au divortat in anul 2005, dupa ce actorul s-a indragostit iremediabil de actuala lui sotie, Angelina Jolie, pe platourile de filmare ale productiei "Mr. and Mrs. Smith".  

Foto: Splashnews, TMZ

Articolul urmator
Mirela Zeța, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit în secret în urmă cu doi ani! Ce poveste frumoasă de iubire trăiește
Mirela Zeța, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit în secret în urmă cu doi ani! Ce poveste frumoasă de iubire trăiește
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.