Johnny Depp s-a insurat!

Johnny Depp s-a insurat!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Nunta dintre George Clooney si Amal Alamuddin a reusit sa ne ia prin surprindere. Nimeni nu se astepta ca actorul, care nu de putin ori a jurat ca nu se va mai casatori niciodata, sa-si incalce promisiunea si sa se insoare nu cu un supermodel, ci cu o avocata care l-a tinut putin pe jar pana sa accepte o prima intalnire cu el! Iata ca acum a venit randul unui alt actor la fel de ravnit, sa renunte la burlacie. Este vorba despre Johnny Depp, care in urma cu 2 zile s-a insurat cu iubita lui, actrita Amber Heard!

Potrivit People Magazine, Depp si Heard, care s-au logodit in urma cu 2 ani, si-au unit destinele in Los Angeles, in cadrul unei ceremonii intime. Cei doi planuiesc insa sa sarbatoreasca in stil grandios startul acestui nou capitol din viata lor, weekendul acesta pe insula privata a actorului, Little Hall's Pond Cay din Bahamas. Publicatia PageSix dezvaluie faptul ca la ceremonia cu pricina vor participa in jur de 50 de invitati, care o vor putea admira pe proaspata doamna Depp intr-o rochie semnata Stella McCartney.   

Acesta nu este primul mariaj pentru actorul in varsta de 51 de ani. El s-a casatorit in anul 1983 ci make-up artistul Lori Anne Allison, casnicia lor luand sfarsit 2 ani mai tarziu. In anul 1998, Depp anunta ca formeaza un cuplu cu artista Vanessa Paradis. Cei doi nu au fost casatoriti, insa relatia lor a durat 14 ani, Vanessa daruindu-i actorului 2 copii: Lily-Rose de 15 ani si Jack de 12 ani.

In schimb, actrita in varsta de 28 de ani este novice in ceea ce priveste casatoria. Relatia dintre ea si Johnny Depp a prins contur in anul 2011, pe platourile de filmare ale peliculei "The Rum Diary", nu de putine ori actorul declarand ca a stiut din prima clipa ca frumoasa blonda este femeia alaturi de care are de gand sa-si petreaca tot restul vietii. De altlfel, la nici un an dupa ce s-au cunoscut, Depp s-a grabit sa o ceara de sotie pe Amber.


Amber Heard si Johnny Depp in "The Rum Diary"

Tu ce parere ai despre cuplul Johnny Depp - Amber Heard?

Foto: Splashnews

Articolul urmator
Bursucu, nuntă de poveste după 11 ani de relație. De ce a lipsit Teo Trandafir de la marele eveniment
Bursucu, nuntă de poveste după 11 ani de relație. De ce a lipsit Teo Trandafir de la marele eveniment

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.