Kate Middleton a avut parte de un moment jenant

Kate Middleton a avut parte de un moment jenant

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Se pare ca vremea nu a fost de partea Ducesei de Cambridge. Vantul puternic a reusit sa ii dea batai de cap lui Kate Middleton, care se afla la nunta unor prieteni. Rochia sa de 38 de lire, a fost ridicata de o rafala de vant, dezvaluindu-i coapsele in toata splendoarea lor.

Desi Kate incerca sa isi aranjeze rochia, momentul a fost totusi surprins de catre paparazzi, care nu iarta nimic. 

Chiar daca se afla in cea de-a saptea luna de sarcina, Kate Middleton arata uimitor. Sotia printului William se pare ca a acordat o atentie desavarsita alimentatiei in tot acest timp, lucru vizibil si in cazul picioarelor sale destul de subtiri.

Acesta nu este primul incident vestimentar de care Kate Middleton a avut parte. In anul 2011 ea a mai fost protagonista unui moment jenant asemanator, cand in cadrul unui alt eveniment, rochia i s-a ridicat de doua ori in patru zile.

Kate Middleton este apreciata datorita tinutelor sale discrete si elegante. Pentru un look regal, poarta si tu tinute cate mai feminine, pe care sa le accesorizezi cu perechea de pantofi potrivita. Pentru un eveniment special, alege incaltaminte delicata, neagra sau in culori neutre, cu toc stiletto, care iti confera acel plus de feminitate.In cazul tinutelor casual, de zi, mizeaza pe o pereche de pantofi cu toc mediu, care vor aduce un aer retro tinutei tale.

Pantofi -  310 lei

Pantofi - 185 lei

Sursa Foto: Dailymail.co.uk

Articolul urmator
Drama prin care trece Mariana Moculescu: „Nici până în ziua de azi nu am avut banii necesari să plătesc această mamografie”
Drama prin care trece Mariana Moculescu: „Nici până în ziua de azi nu am avut banii necesari să plătesc această mamografie”
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?
Incepe quiz
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    foarte tare (anonim)
    21 mai 2013 10:10

    :))))))) cum sa fii singura din toate familiile regale ale lumiii care e mereu cu poalele-n cap? :)))))))))))