Kim Kardashian si-a luat un pistol cu diamante

Kim Kardashian si-a luat un pistol cu diamante

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Kim Kardashian si-a surprins fanii, de aceasta data, intr-un mod neplacut. Dupa ce si-a luat angajamentul ca va ajuta la combaterea violentei in scoli, in urma tragediei din liceul Sandy Hook din Connecticut in care au fost impuscate 26 de persoane, ea a postat pe contul de Twitter o fotografie cu un pistol incrustat cu diamante.

Chiar daca a sters-o destul de repede, imaginea tot a reusit sa ii scandalizeze pe fanii acesteia, majoritatea acuzand-o pe Kim de ipocrizie. Iata cum suna cateva comentarii acide din partea acestora: "Kim Kardashian este cam uituca, nu-i asa? Sustine sus si tare ca nu este de acord cu violenta dupa care posteaza fotografii cu pistoale semnate de designeri celebri..."  sau "Cum poti posta o poza cu un pistol cu diamante si aur cu toate aceste probleme legate de violenta? Mai bine te rezumai la postarea fotografiilor cu tine, draga mea".  

Insa, aceasta nu este prima data cand Kim posteaza fotografii cu arme de foc. In lune iulie a anului trecut, ea a impartasit fanilor, tot printr-o imagine, faptul ca impreuna cu surorile ei, a luat lectii de tras cu arma, dupa ce cativa hoti au vandalizat un magazin ce apartinea celor trei.

Citeste si articolul:

https://www.divahair.ro/stiri/vedete/moment_penibil:_kim_kardashian_a_fost_atacata_cu_faina_pe_covorul_rosu  

Articolul urmator
Ce spune Carmen Harra despre legătura dintre Smiley și Gina Pistol: „Este o relație karmică”
Ce spune Carmen Harra despre legătura dintre Smiley și Gina Pistol: „Este o relație karmică”
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.