Lady Gaga, parasita de iubitul ei!

Lady Gaga, parasita de iubitul ei!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Artista a fost parasita de iubitul ei, Taylor Kinney, dupa doi ani de relatie! Potrivit publicatiei britanice The Sun, relatia dintre cei doi se racise inca din luna august, din cauza programului de lucru foarte incarcat al vedetei.

"Taylor i-a reprosat faptul ca ea este casatorita cu profesia ei. El nu mai suporta sa aiba o relatie cu Gaga megastarul si toate obsesiile ei", a marturisit o sursa pentru ziarul respectiv. "El s-a indragostit de femeia detasata, cu picioarele pe pamant, de care nu a mai avut parte de foarte mult timp. Gaga lucreaza non-stop! Scrie piese chiar si in timp ce isi face dus si viseaza noaptea tinutele sale pentru urmatoarele concerte si aparitii tv".

Aparent, frustrarea a pus stapanire pe Kinney, care nu mai suporta sa fie pe locul 2 in viata artistei. Din cauza carierei sale solicitante, mama monstru nu mai putea petrece atat de mult timp cu fostul sau iubit, cei doi ajungand sa se intalneasca doar cate o noapte pe luna. 

In ultimul timp, Lady Gaga a fost extrem de ocupata cu inregistrarile pentru noul sau album ARTPOP, dar si cu lansarea mai multor single-uri care au debutat pe locuri fruntase in topurile muzicale. Din punct de vedere personal, se pare ca artista nu trece printr-o perioada foarte buna. Dupa ce in luna februarie acestui an, Gaga a suferit o operatie la sold care a fortat-o sa isi anuleze concertele si turneele, acum artista este devastata din cauza faptului ca saptamana trecuta, catelusa sa Alice, a murit rapusa de cancer.

Cu toate acestea, se pare ca Stefani Germanotta isi doreste extrem de mult ca relatia dintre ea si Taylor sa functioneze in continuare, mai ales ca urmeaza sa petreaca Ziua Recunostintei impreuna. "Gaga spera sa se poata intalni cu Taylor de indata ce programul lor le va permite acest lucru. Taylor i-a spus ca are nevoie de o pauza... Se pare ca totul se indreapta catre o despartire definitiva".

Recent, Lady Gaga a dat de inteles fanilor sai de pe Twitter ca nu poate mentine un echilibru intre cariera si viata personala. Ea a publicat un fragment al noii sale piese I Wanna Be With You, impreuna cu mesajul: "In piesa I wanna ve with you este vorba despre mine si despre visul pe care vreau sa il urmez, insa intre timp se intampla sa ma si indragostesc. Mi-as dori sa pot avea parte de ambele lucruri (o cariera de succes si o viata persoanala implinita), dar se pare ca nu este posibil".

Relatia dintre Taylor Kinney si Lady Gaga s-a infiripat in luna august a anului 2011, cei doi cunoscandu-se pe platourile de filmare ale clipului artistei - "You and I".

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Lora, mărturisiri despre relația de opt ani pe care o are cu Ionuț Ghenu. „Știu că așa s-a spus, dar n-am fost amanți."
Lora, mărturisiri despre relația de opt ani pe care o are cu Ionuț Ghenu. „Știu că așa s-a spus, dar n-am fost amanți."
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.