Lady Gaga a plesnit un penis... gonflabil. Vezi filmarea!

Lady Gaga a plesnit un penis... gonflabil. Vezi filmarea!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Daca Miley Cyrus a fost surprinsa in timp ce mima sexul oral cu un penis gonflabil, pe scena, in fata publicului, de ce Lady Gaga s-ar lasa mai prejos? Numai ca, surprinzator, spre deosebire de fosta printesa Disney, Gaga nu a fost atat de vulgara. Ba chiar s-a aratat destul de iritata de faptul ca penisul gonflabil a indraznit sa isi faca loc pe scena si sa-i intrerupa prestatia.

In timp ce dansa lasciv pe ritmurile piesei "Venus", artista a pasit hotarata spre penisul cu pricina si in loc sa intre in jocul spectatorilor si sa danseze cu obiectul cu pricina, ea l-a plesnit! Intregul moment a fost imortalizat intr-un scurt video, dar si intr-o fotografie postata chiar de Gaga pe Instagram.

Pe langa jucaria enervanta, nu putem sa nu observam si faptul ca artista s-a cam ingrasat in ultima perioada. Abdomenul odata tonifiat s-a transformat intr-o burtica inestetica, pe care in loc sa o ascunda, vedeta si-o etaleaza in costumatii total nepotrivite.

De altfel, Gaga s-a declarat mandra de noua ei silueta voluptoasa tot pe Instagram, cand a postat o fotografie impreuna cu mesajul "Curvy and proud".

Judecand si dupa imaginea socanta pe care a postat-o acum cateva zile, nu putem decat sa tragem concluzia ca artistei nu prea ii mai pasa asa mult de felul in care arata. Gaga nu s-a temut sa-si arate chipul vizibil obosit si cearcanele profunde pe reteaua de socializare.

Zilele in care artista arata extrem de fresh chiar si nemachiata, se pare ca au apus. Atunci cand se ingrijeste, mama monstru arata foarte bine chiar si fara machiaj. 

Tie iti place cum arata Lady Gaga in prezent? 

Sursa foto: Instagram

Articolul urmator
Minodora, la un pas de divorț. Vezi ce a făcut-o să își dorească separarea de soțul ei
Minodora, la un pas de divorț. Vezi ce a făcut-o să își dorească separarea de soțul ei
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.