Lady Gaga a purtat creatia unui designer roman

Lady Gaga a purtat creatia unui designer roman

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Designerii romani incep sa se bucure de tot mai multa popularitate, munca lor fiind recunoscuta si pe plan international. Unul dintre cei mai faimosi designeri autohtoni care in prezent se poate lauda cu o clientela exclusivista, formata aproape numai din vedetele hollywoodiene, este Maria Lucian Hohan, creatiile sale fiind purtate de celebritati precum Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez sau Katherine Heigl.

Acum a venit si timpul Andreei Badala, ale carei piese vestimentare sunt cunoscute sub semnatura MURMUR.  Hainele unice si nonconformiste create de catre designerul care sta in spatele acestui brand, au totodata o puternica nota de senzualitate si sexualitate, fiind dedicate femeilor care doresc sa isi puna in valoare feminitatea si puterea de seductie.

Printre vedetele care au inteles perfect mesajul pe care casa de moda doreste sa il transmita, se numara nimeni alta decat Lady Gaga.

Mereu in cautare de tinute provocatoare, care sa starneasca extrem de multe controverse, Gaga a optat pentru una dintre piesele vestimentare marca Murmur si s-a lasat fotografiata promovand campania Obamacare - "Get Covered".  Artista a purtat o pereche de colanti scurti din colectia  Murmur de primvara-vara 2013, acest model fiind unul dintre cele mai populare si vandute perechi de pantaloni din colectie.

Insa Gaga nu este singura vedeta care adora creatiile Murmur. In clipul "Work B**ch", Britney Spears a purtat un corset negru, extrem de sexy, care reuseste sa ii puna formele in valoare prin coriul sau spectaculos. Corsetul Zest inca se mai poate gasi pe site-ul casei de moda, putand fi achizitionat si pe nuanta de roz, la pretul de 450 $.

Cum era de asteptat, creatiile Andreei Badala se bucura de popularitate si in randul vedetelor autohtone, care in cadrul aparitiilor publice, aleg sa poarte piese marca Murmur. Printre acestea se regasesc nume celebre precum Inna, Antonia, Corina Bud, Laura Cosoi si Aylin Cadir, cliente fidele ale acestui brand. 

Daca am reusit sa te facem curioasa, nu iti mai ramane decat sa vizitezi si tu site-ul oficial Murmur si sa te delectezi cu cele mai noi si senzuale piese vestimentare din noua colectie. 

Articolul urmator
Oana Roman este împietrită de durere! Mama ei a murit în centrul de recuperare în care era internată
Oana Roman este împietrită de durere! Mama ei a murit în centrul de recuperare în care era internată
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.