Lady Gaga promoveaza Romania. Afla ce face excentrica diva!

Lady Gaga promoveaza Romania. Afla ce face excentrica diva!

Redactor Divahair.ro

Vedeta care si-a transformat arta intr-o scena a controverselor si care si-a reinventat stilul pana in punctul in care extravaganta a devenit conventie, Lady Gaga a concertat pe 16 august si in capitala autohtona. Concertul sustinut de artista la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, un eveniment de amploare internationala in palmaresul unei vedete care a fost inclusa deja, de reviste precum Forbes sau The Times, in topul celor mai influenti oameni din lume.

Concertul Lady Gaga la Bucuresti

Vedeta a ajuns in Bucuresti miercuri si, contrar asteptarilor, mijlocul de transport ales a fost autocarul, care a transportat-o pe vedeta din Sofia pana in capitala autohtona.

Odata ajunsa in Bucuresti, artista a preferat sa mai doarma cateva ore in autocar, iar personalul sau a asteptat rabdator ca artista sa se trezeasca, inainte de a se caza la hotel. Gaga a petrecut cateva minute impartind autografe fanilor si schimband cateva replici scurte cu reprezentantii de presa aflati la intrarea hotelului. Cum era de asteptat, vizita cantaretei pe meleagurile autohtone a fost urmarita cu minutiozitate de o suita de fani dornici sa isi cunoasca idolul, dublata de un numar impresionant de paparazzi si reprezentanti de presa care au exploatat fiecare moment in care Lady Gaga a interactionat cu publicul. 


Incidentele nu au intarziat sa apara: un paparazzo dornic sa obtina cadre mult mai putin formale cu vedeta s-a apropiat de Gaga si a incercat sa o fotografieze pe sub rochie. Acesta a fost imediat indepartat de un bodyguard, iar aparatul i-a fost confiscat.

Nu mai putin de 40.000 de oameni s-au adunat in Piata Constitutiei joi, 6 august, pentru a-si urmari idolul intr-un spectacol excentric, elaborat si teatral, demn de a purta semnatura Lady Gaga.


Artista a schimbat mai multe tinute, a imbracat o rochie de mireasa, o rochie de carne, si-a facut aparitia sub forma unui uter gonflabil, strigand ca nu este o creatie  a Guvernului ("Sunt voi! Voi m-ati creat")-pe scurt, toate gesturile extravagante care au transformat-o pe Gaga intr-un fenomen al show-biz-ului contemporan.

Scena pe care Lady Gaga si-a incantat admiratorii din Romania cu prestatiile elaborate si melodiile devenite hit a imbracat forma unui castel gotic, insumand o suprafata de 3000 de metri patrati si 26 de metri inaltime.

Show-ul a fost intrerupt de numeroase pauze, iar, la un moment data, Gaga si-a cerut scuze pentru absenta indelungata, declarand ca i se face adesea rau in timpul concertelor si este nevoita sa vomite in culise, adaugand ca nu a vrut ca fanii sa o vada in aceasta ipostaza.  

 

Cum a promovat Lady Gaga Romania

Vedeta nu a parasit capitala noastra fara sa faca o scurta plimbare prin parcul Herastrau. Gaga a servit cu dezinvoltura popcorn, daruit de vanzatorii ambulanti care au recunoscut-o pe artista si s-a odihnit pe o buturuga, impreuna cu Fozzi, catelusul ei. Plimbarea din Herastrau a fost filmata de cantareata si publicata pe canalul sau ofical de pe Youtube, sub denumirea MonsterVision No 6 FOZZI AND ME IN "Little Paris".

Lady Gaga ne-a remintit, pe aceasta cale, de acea viziune din trecut asupra Bucurestiului, care a adus, prima oara, capitala noastra in atentia Europei.  Promovarea gratuita facuta de Gaga pentru Romania atinge, astfel, cote demne de o vedeta internationala. In numai 3 zile de la publicarea filmuletului pe Youtube, acesta a reusit sa acumuleze peste 138.000 de vizualizari.

Artista a scris pe contul ei de Facebook: Cum este posibil sa nu-ti placa Romania? Este precum un mic Paris, Le Petit Paris (How could one not like Romania? It's like a small Paris, Le Petit Paris).


  

Vedeta a postat comentarii asemanatoare si pe contul sau de Twitter:

Astfel, Gaga nu s-a rezumat la a-si respecta obligatiile contractuale, ci a incercat sa le ofere fanilor de pe Facebook, Twitter si Youtube, o perspectiva mai ampla, personala, asupra oraselor vizitate, pe care Gaga o numeste MonsterVision. Capitala noastra a beneficiat, se pare, doar de critici favorabile, care ne-au amintit de fenomenul Bon Jovi. Luna trecuta, la un an de la concertul sustinut in Romania, trupa a ales, pentru profilul de Facebook, un cover photo inedit pentru noi: un cadru surprins in timpul show-ului.

Voi ce parere aveti despre vizita artistei in Romania si despre promovarea pe care vedeta a facut-o tarii noastre?

Articolul urmator
Vedete despre care am uitat că au participat la "Miss România". Cine a reușit să se lanseze în televiziune după competiție
Vedete despre care am uitat că au participat la "Miss România". Cine a reușit să se lanseze în televiziune după competiție
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Gina Ionela Strelitov
    21 august 2012 21:09

    Ce naiba poate sa promoveze,cand ea a vazut doar Herastraul? Doar asta inseamna Micul Paris?

    Alexandra (anonim)
    21 august 2012 21:09

    Da! Sa mai spuna cineva ca Gaga nu e tare!