Lady Gaga si Taylor Kinney s-au logodit

Lady Gaga si Taylor Kinney s-au logodit

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Lady Gaga si Taylor Kinney sunt impreuna de mai bine de 3 ani, iar in urma cu cateva saptamani, s-a zvonit ca cei doi s-ar fi casatorit, dupa ce Taylor a fost surprins purtand o verigheta. Acest lucru nu este departe de adevar intrucat fericitul cuplu si-ar fi unit destinele, neoficial, zilele trecute.

Cantareata si actorul in varsta de 33 de ani, au tinut o ceremonie intima, asemanatoare uneia de logodna, in cadrul careia si-au jurat unul altuia iubire vesnica. Evenimentul a avut loc la un restaurant cu specific italian din New York, Joan Tratorria, detinut chiar de parintii cantaretei. Au fost prezenti familiile celor doi, dar si cativa prieteni apropiati ai lui Gaga, din industria modei.

Potrivit Daily Star, "Gaga si-a dorit o ceremonie intima, la care sa participe cele mai importante persoane din viata ei. Ei nu au timp sa se ocupe de organizarea unei nunti, asa ca au decis sa faca o petrecere mica in schimb, in care sa le poata arata celor dragi cat de mult se iubesc si cat de mult inseamna unul pentru celalalt".

Aceasta ceremonie are loc la scurt timp dupa ce actrita Sophia Bush, una dintre amicele lui Taylor Kinney, a postat pe Instagram o poza in care ii asigura pe fanii sai ca inelul pe care il poarta actorul pe deget, este "inelul sau personal".  Insa potrivit tabloidelor americane, Lady Gaga si iubitul sau, planuiesc sa se casatoreasca abia anul viitor, cand vor avea mai mult timp liber.

Sursa foto: Splashnews 

Articolul urmator
Liviu Vârciu și Jojo au fost pe punctul de a-și uni pe viață destinele. De ce s-au despărțit cei doi chiar înainte de nuntă
Liviu Vârciu și Jojo au fost pe punctul de a-și uni pe viață destinele. De ce s-au despărțit cei doi chiar înainte de nuntă
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.